- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Na, ha őt linkeled nincs miről beszélni, iszonyat félreinformált hatásvadász videokat tol.
megsúgom pl, h normálisan beállított forrás s panel van nálam. S láss csodát, ha az általa secret csodamenüt előhozom s auto s bt2020 között váltok egy az egyben ugyanazt kapom hdr esetén. Fura, mi? Hogy mik vannak! Normálisan belőtt rendszer normálisan megy, de el lehet baszni, őrület!
igen, ps5öm van. De képzeld ez pár hete van, az elmúlt 5 évben nem ps5öt használtam hanem ps4et s ps4 prot. S be tudtam állítani normálisra...
külön vicces h az oled game modeot kijelented h szar. Miközben a fald qled esetén a fald kb kuka s egy fátyolos mosottas bloomingos fost köp ki magából...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest