- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
nordlead3 #45043 üzenetére
Ezt nagyon szépen összefoglaltad, és mindenben egyetértek vele. Lehet, hogy én fogalmaztam helytelenül, a tök mindegy alatt az LG C9 illetve a Pana Gz2000-est értettem, mert a tesztben ezek szerepeltek. Képminőség tekintetében, kalibrált állapotban ez a két tv-nek a képe szinte ugyanolyan, vagy nehezen megkülönböztethető - ahogy ezt a tesztből is láthatjuk, minimális a különbség a két tv között pontozás alapján -, de természetesen ahogy írtad, más dolgok is vannak amik fontosak lehetnek és ezeket érdemes figyelembe is venni, viszont mivel mindkettőt a C9-et es a gz950->gz2000-et is nagyon jó vételnek tartom, erre értettem, hogy kb tökmindegy a csupán a helyes képet nézve, hogy melyiket veszed. Föntebb más kommentekben kitértem arra, hogy igen vannak különbségek a tv-k között és preferencia függő, hogy kinek melyik felel meg jobban és hogy mire használja elsődlegesen.
csenzi2: tudom, hogy nincsen, egy régi szakállas viccnek volt a poénja, nem személyeskedni akartam, remélem nem vetted annak. Igen lehet, hogy másról beszélünk, és igen a panasonic szervízt felhíva ők is azt mondták, hogy kritérium, hogy lefusson a frissítő, ahhoz hogy panelt cseréljenek beégés esetén. Én nyugodtabb, vagyok ha nem áramtalanítom a rendszert a fentebb leírtak miatt, nemcsak a tv, hanem más szemszögből is, de örülök, hogyha neked ez bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cipő topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest