Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franky74
aktív tag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Helló!
Hol találtad ennyiért a tv-t? Én is szeretnék venni egy 55" C9-et. De eddig nem találtam ilyen jó árban! -
sakal83
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
A kollega által ajánlott 55xf9005 a Te tévéd. Jó áron van, és kiváló LCD TV, a Sony Qledje, tehát semmiben nem tér el a Samsungétól. Szép kép, Direct Ledes. Világosabb környezetben én már kevertem össze OLED-del
Szerintem ne gondolkozz sokat és vegyed meg, amíg van, mert 2018-as modell. Persze, ha Telekomnál vennéd, akkor inkább C9, mert nem sokal drágább, vagy q70-es -
Celtis
veterán
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ha antennáról akarsz sportot nézni, akkor a samsungot felejtsd is gyorsan el. Ha LCD, akkor inkább egy Sony XF/XG/XH9xxx. De az LG OLED is nagyon jó, és 55-os méretben nem is kell tartani olyan hibától, ami miatt én váltottam. Szóval próbáld ki az OLED-et.
Meghibásodni meg bármelyik meghibásodhat... -
salapp
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Amire kell, arra én jó szívvel egy ilyen kifutót ajánlanék inkább, kiváló ár/érték aránnyal, esetleg 5 évre meghosszabbított gyártói jótállással, ingyenes kiszállítással és még mindig 300 alatt maradsz. Ha már nem oled, akkor én (bátyám qledje alapján is) menekülnék a Samsungtól, Pana lcd begagyult, LG sosem volt jó.
Nem kapsz: oled fekete és kiváló forrás esetén képernyőről leugró képminőség, WebOS életérzés, "korlátlan" betekintési szög
Kapsz: kiváló képalkotás/felkonvertálás, 4K120Hz10bitHDR, plazmásan finomhangholható mozgásmegjelenítés, meglehetősen jó fényerő és világos környezetben nyújtott teljesítmény, jelentős árelőny, "kiégés-para" miatti némi odafigyelés valamint családtag-dorgálások és ezek kapcsán a "dugd-fel-magadnak-az oleded-én-csak-tévézni-akarok" helyzetek hiánya. -
Joshi
titán
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Mi OLED tulajok azt szoktuk ajánlani, hogy ha többnyire tévé adás a cél, akkor inkább egy jobb LCD. Celtis fórumtárs is OLED-ről váltott LCD-re, persze ő más okból kifolyólag. Egyszóval bőven el lehet lenni egy jobb LCD-vel is. Ja és nem muszáj erőltetni a Qledet ha esetleg a "gondozás mentes" LCD lesz a befutó.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Pl. egy értékelésnél elsősorban a képminőségre kapott pontokat nézd! Ne az össz pontszámot, ha már egyszer a kép a fontos.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
"Sok tesztet, véleményt olvastam és videót néztem meg , de még most sem tudom , hogy mi lenne az optimális választás."
Ezt interneten keresztül nehéz lesz eldönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem ne gondolkozz sokat és vegyed meg, amíg van, mert 2018-as modell. Persze, ha Telekomnál vennéd, akkor inkább C9, mert nem sokal drágább, vagy q70-es
Vhiktor