Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Csaba No. 1 #22489 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy 1 évvel ezelőtti hozzászólást keresgélj. Én azt írtam, hogy majd egy éve szinte egyébről nem esik szó, mint a "beégés", amire mellékesen 900 találat van a fórumon. Ha kicsit is komolyan érdekelt volna, simán megtalálhattad volna a válaszokat a kérdéseidre. És mivel te sem veszed a fáradságot, hogy előzetesen picit körülnézz, így bátorkodtam javasolni, hogy van erre lehetőség, ha szeretnéd.
Az autós hasonlatomat is félreértetted, mert azt akartam volna sugallni, hogy tévézéshez jó bármi, de igényes mozihoz az LCD nagyon kevés, a közismert technikai "korlátai" miatt. És itt jön el az a pont, hogy kinek mi fontosabb... a korlátlan "kacsatévé", vagy az hogy este hátradőlve szinte makulátlan képminőségben megnézzen egy sorozatot, vagy mozifilmet. Nekem utóbbi fontosabb, így azt is bevállalom, hogy esetleg beég. Itt a vége barátom...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest