Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Jó lenne úgy letesztelned hogy sötét környzetű szalonban, BD lejátszóval, 3D-BD lemezzel. Egy komolyabb házimozis szaküzletben ezt tudják biztosítani."
Az tényleg jó volna, viszont sajnos nem mostanában jutok fel ilyen üzletbe. Nyilván, ha Budapesten élnék, könnyebben megoldanám. Abban is igazad lehet, hogy a "nyakamba kellene venni a várost", mert már egyre kevesebb üzletben van készleten egyáltalán bármilyen 3D képes készülék.
Ugyebár említettem, hogy ha biztosra tudnám, hogy mondjuk még nyáron is meg tudom vásárolni azon készülékek valamelyikét, amiket most leteszteltem...
Vagy ha lehetne tudni, hogy a 2017-es LG és SONY OLED-ek még jobban lenyomják a jelenlegi árakat...
Nagyon sok a "ha" a történetben...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor