Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
janos666 #20948 üzenetére
"Mert BFI mániás vagyok, és a B8 gyakorlatilag egy C7, amin be lehet kapcsolni a szofveres BFI-t. Mikor a C7-et vettem, még csak a sokkal drágább Panasonic OLED-en volt ilyen BFI opció, szóval most még egy ilyen cserével együtt is olcsóbb, mint ha annak idején emiatt vettem volna Panasonic-ot (eredetileg még azt fontolgattam, hogy majd 1-2 év múlva próbálom lecserélni használt Pana-ra, de aztán az LG is berakta a funkciót és volt BF kínálatban B8...)."
Szerintem azért inkább nézd meg azt az LG-féle BFI-t... elképzelhető, hogy nem fogod eldobni magad tőle.
Jobb a mozgás tőle, és a fényerő sem esik drasztikusan - ha pedig úgy gondolod mégis, legfeljebb feljebb rakod menüben.De... de...
Kicsit vibrál. Sajnos.
Van ahol nem zavaró és nem tudom mi a franctól függ.Más. HDR.
Ez a Technicolor HDR profil azért rendesen oda***z.
Nem tudom ezen mennyit lehetne még javítani egy kalibrálással, de ez nagyon-nagyon durván jó profil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest