Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Az LG cuccok szerintem mindig tartósak voltak, csak gagyik, mind kivitelre, mind képminőségre.
Nekem a második LG készülékem a B7 (az első a hálóban van, egy nem fullhd -s gagyi ezeréves LCD), és úgy gondolom megtörtént az, amit sosem hittem volna, az LG átvette a vezetést. Jól néz ki a készülék, igényes a kivitele, jó a távirányító, semmiben sem tűnik másodosztályúnak már.
Lehet, hogy a Sony és a Pana van amit jobban tudnak, de az, hogy ők is az LG -től veszik a panelt és jóval drágábbak, valamint a különbségek sem eget rengetőek, mindenképpenazt sugallja, hogy valamennyire igazam lehet. 10 éve nem gondoltam volna ezt. -
sakal83
addikt
Egyedul benned maradt csak lgt ne
azert vagy Te az egyeduli Sony oled tulaj
Ha oled akkor LG
ezek tenyek. Annyira benne maradt az emberekben hogy a felsokategoriaban tarol az LG. Es persze az arerzekenyek veszik az LG oledet
tipikusan a csoro reteg...
Aki igazan nem nezi az arat az Loewet vesz egyebkent. Azok nem sporoljak ki a hangot
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest