Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warck
tag
válasz
bandi0000 #14623 üzenetére
Előző írásomban írtam, hogy az lg azt írta cseréli a panelt. Itt a beszélgetés, hogy az lg hiba ként kezeli! Sokat olvastam róluk és az lenne a kérdésem hogy a beégés mennyire valós jelenség
16:50:51 [LG Support] Sajnos előfordul, egyelőre ezen nem tudunk változtatni. Dolgoznak a hiba kijavításán a fő központban.
16:51:30 [R ] Értem és ha meg történik lg garanciába javítja?
16:52:14 [LG Support] Magyarországon szeretné használni a televízió készüléket?
16:52:23 [R ] Igen
16:52:42 [LG Support] Itthon panel cserére van lehetőség garanciálisan
16:53:03 [LG Support] De remélhetőleg, nem fog ilyen probléma bekövetkezni, amennyiben megvásárolja.
És ez után nem volt kétségem és azóta hibátlanul, használom. -
Warck
tag
válasz
bandi0000 #14623 üzenetére
Én online chaten, kérdeztem hogy cserélik e és le írta, hogy igen cserélik szóval, netán gond lenne ott a beszélgetés sőt ha olvastad a cikket, hogy akkor most beégnek e az oled tvk ott az lg embere konkrétan ki jelentette, hogy igenis cserélik a panelt, szóval lehet mivel reklamálni és ha gond van ki cserélik. Itt is volt olyan ember akinek, gyakorlatilag nem is volt hibás a panel és minden szónélkül cserélték a panelt. Ha ez sem győz meg akkor semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest