Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
Partizan182
üzenetére
Nincs fenykepezom csak egy ozsdi lumia telefonom. De most este valami formedveny az lcd az oledhez kepest. A filmnézés egy kinzas ahol sotet jelentek vannak. Pedig itt a topiklakok hozzam kepest a finnyasak a képminőséget illetoen. Jujdedurvanszar
ezerszer inkabb fullhd oled mint barmilyen lcd ha filmezesrol van szo... Es ugye én elfogulatlan vagyok mert nem az oled marad es csak dicsérem onigazolaskent.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezerszer inkabb fullhd oled mint barmilyen lcd ha filmezesrol van szo... Es ugye én elfogulatlan vagyok mert nem az oled marad es csak dicsérem onigazolaskent.
Vhiktor