Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
miningboy
csendes tag
válasz
Hidalgo85
üzenetére
Kábel és kábel között is van (lehet) különbség?
A [linkelt] Alzaergo majd feleannyiba kerül, laikusként azt gondolnám, hogy ha tud 48Gbps sebességet, és 2.1-es, akkor minden formátumot támogat, és visz is.Vagy ezt rosszul gondolom?
Mi a tényleges technikai különbség a két kábel között? Más a sodrony? Mások a vezetékben lévő szálátmérők? Esetleg a vezeték anyaga?
Tényleg kíváncsi vagyok rá! -
STC Speed
őstag
válasz
Hidalgo85
üzenetére
Köszi a tippet, még pár kérdésemben tudnátok segíteni? Olvasgattam, keresgéltem, de nem vagyok 100%-ban biztos benne:
Samsung S90F az alany!
1.Baj ha játék alatt max fényerőn használom? Ez is árthat a panelnak? Többi tartalomnál 40-esen használom legtöbbször. Statikus képet nem nézek.
2.Csúcs fényerő beállítás mehet "magas" beállításon HDR anyagoknál, vagy ez kerülendő?
3.HGIG opció, hogyan érhető el? Régi samsungon csak bekapcsoltam a HGIGet és kész, itt playstation 5 társaságában mire ajánlott kapcsolni?
HDR10+gaming=alap, játékHDR=ki, HDR-tónusleképezés=Statikus?
4. sima HDR tartalomnál, tehát ami nem játék- itt a tónusleképezés Aktívra ha jó ha állítom ugye?
5. ha van egy sub pixel hiba ami nem zavar, akkor is érdemes visszaküldeni a terméket? Amúgy a panel nagyon homogén semmi fátyol.Bocsi a sok kérdésért
Új hozzászólás Aktív témák
- Adventi kalendáriumok
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Path of Exile 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Panasonic 55 HZ 980 oled tv
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k, 144Hz - szépséghibás - ÁRON ALUL
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor