Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Zolom89
üzenetére
Nem egészen biztos az hogy garanciában cserélik, ugyanis a beégés egyértelműen User error, ami nem egyenlő mondjuk a pixelhibával, ami gyártástechnológiából fakadó hiba. És, mivel a kezelési könyvben fel van tüntetve az erre vonatkozó figyelmeztetés, ez mentesítheti a szervizt, hogy ingyen kicserélje. Ettől függetlenül lehet, hogy méltányosságból kicseréli, de mindenkit óva intenék az "agresszív" magatartástól, mert abban az esetben egyszerűen elhajtanak, mert megtehetik.
(#11520) Balika911 : Van jelentősége ebben az esetben, hogy miért írták bele a kezelésibe? Szerintem semmi. Ráadásul, ha beég, nincs felelősségük, "én szóltam alapon". De ha jól meggondolod, miért ne lehetett volna számítani rá, mikor még egy lcd is be tud égni. Reptéren nézd meg hogy néznek ki a kijelzők. Tudom szélsőség, de akkor is létező a probléma.
A gyakorlati része majd most kezd felszínre bukkanni, mikor lesz elegendő mennyiségű és elegendő ideje futó oled tv, hogy észlelhető legyen a probléma. Meg aztán, amíg le nem futtatod a tesztábrákat, lehet észre sem veszed, hogy baj van. Ha meg észlelted, az már
általábantalán késő. Ennyi...Természetesen rengeteg múlik azon, hogy eddig hogy használtad, mert elvileg nehezebb beégetni mint a plazmát és ha kevés tv-t nézel, talán soha nem lesz beégésed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor