- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben360
senior tag
válasz
chris0000 #10656 üzenetére
Én fél éve használok egy 910v-t,konzollal,filmekkel,sokszor ott áll 20-30 percig is a játék mozdulatlanul,és még csak hasonlót se sikerült elérjek ennyi idő alatt,szerintem a tv-d gyári hibás,előfordul sajnos.Kicserélik és jó lesz az,hidd el.Tudom,hogy rossz első benyomás ez a tv-től,de én nem kukáznám az oledet emiatt,pláne ha kapsz egy újat.
-
Tulku
veterán
válasz
chris0000 #10656 üzenetére
Nézd...én nem akarok kívülről beleugatni...itt vannak egy páran akik már megjárták a hadak útját, annyi bizonyos, hogy találkoztak már pár hibajelenséggel (az egyikük majd egy év után vitt vissza egy majd milliós készüléket).
Nyilván kiakadhatsz, (megértem, én is ezt tenném) de az első erős felindulás után én biztosan kipróbálnám, amit nálam szakértőbbek javasolnak (végül is erre van ez a szakmai topik is).
Ha nem jön be, még mindig visszaadhatod 3 napon belül....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- RAM topik
- LEGO klub
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali játékos kérdések órája
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged