Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
makoss #103106 üzenetére
Bármeddig? Mint mondtam nem folyamatosan max fényerőn világít, hanem csak adott jelenetekben adott pixelek rövid időre, ahogy azt HDR metaadat megkívánja. Nem egy 65 colos 2000 nites full fehér téglalapot bámulok folyamatosan.. Egyrészt. Másrészt pedig több méterre van a TV, addigra a szobában is szétoszlik a fény, nem egy retina méretűre szűkített spotlightot bámulok.. Ezek elég hülyeségek amik írsz itt a fényerővel kapcsolatban, csak nem tudom honnan szeded, illetve az se tiszta nekem ez után, hogy tudod, hogy működik a TV (vagy éppenséggel bármilyen kijelző), hogy tudod, hogy a megadott maximum fényerő adatok nem is az egész képernyő felületére vonatkoznak csak egy kisebb "doboz"-ra, harmadrészt pedig, hogy a HDR hogyan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED evo G3, 65 col, 4K felbontás, Garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest