Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ftamas0201

senior tag

válasz Drizzt #3487 üzenetére

Igen, valószínűleg így teszek, holnap itthon leszek, próbálgatom intenzívebben minden körülmények között és hát közben erősen gondolkodom. :D Maga a monitor egyébként nem rossz, szép színek, minden rendben vele, pixelhibája sincs, azt is átnéztem, csak ez ütötte meg legelőször a fülemet, persze egyből maximális képfrissítésre állítottam, és olvastam egy helyen, hogy ki lehet próbálni a képfrissítést picit visszább állítani. 240Hz volt a következő lépcső visszafele és hát ott tényleg gyakorlatilag ha felmászom a monitor tetejére a fülemmel akkor hallom. A 280Hz az borzasztó, azt nem is tudnám elviselni..
    A CW amúgy nálam is elég erősen kompromisszumos, mert tinnitus beteg vagyok így van bizonyos frekvencia zaj alatt nem hallok sípolást, mert amúgy is egy folyamatos sípolással a fülemben élem az életem, de a CW az pont egy olyan frekvencián van, hogy az amúgy is rossz fülemet iszonyatosan irritálja és mintha pengetnék az agyamban a húrokat. :D
    Alzától vettem, talán ott kicsit rugalmasabb az elállás csak nekem futároztatni kell aztán erősen bele kell számolnom az ünnepi hajtást a futároknál is..

Új hozzászólás Aktív témák