- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmester
csendes tag
Szia! Én is hozzájutottam egy GIGABYTE MO27Q28G-hez (bontott alzás) és az én példányom képe nagyon furcsa számomra. Van már egy LG C3 TV-m lassan 2 éve, aminek kristály tiszta a képe (HTPC-hez kötve HDMI-n keresztül), de ennél a monitornál szabad szemmel, normál távolságból is jól látható vízszintes csíkozás látható. Nem a vertikális banding-re gondolok (bár az is van). Csatoltam képeket is. Úgy néz ki, mint egy textúrázott papír vagy textil.
Nálad (vagy másnál) mi a helyzet? Csak én fogtam ki egy hibás példányt és próbálkozzak egy cserével vagy ez a 4th gen WOLED ilyen?
-
c41r0^
őstag
Gigabyte MO27Q28G
Illetve, hiába van DP inputon és van bekapcsolva az "auto switch on" funkció, hogy jelfogadáskor automatikusan bekapcsoljon, mégis a joystickal be kell kapcsolni még standby állapotból is, azaz nem kapcsol be automatikusan, ha jelet érzékel DP-n (RTX 5070). Ezt lehet javítják majd még fw-el, kicsit fura. F05 legfrissebb fw-t egyből felraktam rá nyilván, az volt az első.
Itt nálam volt user error, mert több monitor is rá volt dugva a VGA-ra, és az UEFI a HDMI kimenetet tette elsődlegesnek, ezért nem kapcsolt csak be a monitor automatikusan. TV-t és másik monitort lehúztam a VGA-ról, így az UEFI érzékelte h a DP 1-es port az egyetlen (amire a MO27Q28G van kötve) és így az lesz a default VGA kimenet, így már gép bekapcskor a monitor is feljön stdby-ból, és mutatja a boot képernyőt, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Plazma TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258