Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Skynet258 #1878 üzenetére
hdr-ben azért melegszik de semmi különösebb forróságot nem érzékelek külsőleg. de eddig semmi ilyesmit nem éreztem, most meg nagyon is érezhető. nem hiszem hogy tetemesebb mennyiségű por belement volna, ott ahol a szellőzők vannak nem nagyon kell takarítani mert nem nagyon lesz ott poros. mind1 bejelentettem az alzához még bőven garis aztán meglátjuk mit mondanak. Csak ugye ki tudja meddig ülnek majd rajta addig meg ugye nincs monitorom
utánanéztem én is qd olednél (a magas fényerő miatt azért tud fogyasztani) főleg új monitoroknál elő szokott fordulni ide is írt egy srác ezügyben pár hónapja, de ez már lassan 2 éves és eddig semmi ilyesmit nem éreztem a gép előtt ülve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest