Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
hdr-ben azért melegszik de semmi különösebb forróságot nem érzékelek külsőleg. de eddig semmi ilyesmit nem éreztem, most meg nagyon is érezhető. nem hiszem hogy tetemesebb mennyiségű por belement volna, ott ahol a szellőzők vannak nem nagyon kell takarítani mert nem nagyon lesz ott poros. mind1 bejelentettem az alzához még bőven garis aztán meglátjuk mit mondanak. Csak ugye ki tudja meddig ülnek majd rajta addig meg ugye nincs monitorom
utánanéztem én is qd olednél (a magas fényerő miatt azért tud fogyasztani) főleg új monitoroknál elő szokott fordulni ide is írt egy srác ezügyben pár hónapja, de ez már lassan 2 éves és eddig semmi ilyesmit nem éreztem a gép előtt ülve.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Samsung C49RG94SSP Monitor 120hz
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest