Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Hehe
van itthon 4db. De a szivacsaikat imadom, iszonyat jok mindenfele takaritashoz. Mikroban fertotlenitheto, mosogatogepben moshatok. De a mikroszalas cucc az tenyleg nagyon top. -
Scrub daddy mikroszálas törlő és desztvíz. Miért lenne zsír a monitoron? nem nyúlkálunk hozzá kézzel. Por lehet rajta meg apró foltok. Nálam eddig bevált.
-
-
-
-
1 év után kb nekem is 4600 üzemóra van benne, bár én semmi jelét nem láttam eddig beégésnek
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Nekem annyi idő telt el a regisztrációm óta ahány éves akkor voltam
-
-
válasz
Dare2Live
üzenetére
A 3rd gen qd oled panelek a 32-es monitorokban már nagyon jók sztem. Megfelelően sok panel védelemmel van ellátva így talán a beégés is minimalizálható. Úgy látom, hogy most inkább a 27-esekre mentek rá, de 240Hz feletti frissítésnek majd akkor lesz értelme ha a gépben valami rtx 6090 fog hasítani.
-
27"/4K-n biztosan brutál éles lesz a kép, nem probléma már a text clarity. Ugyanakkor 27"-re sztem inkább a wqhd optimális, 32"/4K valahogy jobb opció. Nekem most volt 1 éves a Giga FO32U2-m, ha tehetném akkor MSI-t vennék perpill a magasabb PD miatt, de másban nem hinném, hogy akkora előrelépés. A ROG nekem mindig is túlárazott volt, semmi olyat nem nyújt ami megérné az extra felárat.
-
-
válasz
callmeakos
üzenetére
Nincs screen tearing. 5070Ti vga-val használom most már cca 1 éve. Jó monitor, nekem csak a magasabb PD töltés kellett volna amit a P-s verzió tud, de amikor vettem akkor 120 ezerrel drágább volt így maradt a P mentes verzió.
-
-
-
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ja igen az volt a legrosszabb a 27” wqhd oleden, borzasztoan neztek ki a betuk. Nem tudtam megszokni.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
üzenetére
Hat aki 300-ert VA-t vesz annak ugy kell.
-
-
-
-
-
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
De
-
Atyaég ez mekkora deal 302k-ért

-
-
Allegron 358k a Giga FO32U2

-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Skynet258
üzenetére
Scrub daddy mikroszalas torlokendo es kizarolag desztillalt viz, igy keress ra youtubeon hogyan takaritjak az lcd/oled kijelzoket. Nekem eleg jol bevalt es mindig tiszta es foltmentes a kijelzo.
-
-
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Alig fórumozok
csak napi 4-6 órát. -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Azt csak zárójelbe raktam.
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Simán letölthető

-
Gigabyte FO32U2(P) tulajok
Ne frissítsetek F07-es firmware-re mert szétcseszi a felbontást, 2560x1440-nél nem lehet feljebb állítani. F05-ről gondoltam jó ötlet felrakni a legújabbat, de úgy látszik Gigáéknál nem bevett szokás a termékek tesztelése. Szerencsére könnyen visszarakható az F06, ezután ismét működött minden ahogyan kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van itthon 4db. De a szivacsaikat imadom, iszonyat jok mindenfele takaritashoz. Mikroban fertotlenitheto, mosogatogepben moshatok. De a mikroszalas cucc az tenyleg nagyon top.
a vga van ertem es nem forditva. 240Hz-es monitort mar jo, hogy nem 60-on hasznalod.