- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
m3tal3x #4467 üzenetére
Nem tudom, milyen felbontásban akarsz videózni, mert pl egy ideje hírdetik ezt a Sony HDR-AS50-et 25ezer forintért a jófogáson.
https://www.jofogas.hu/budapest/Sony_HDR_AS50_kamera_122382376.htm
[link]Ez maximum felbontásban "csak" Full HD-t tud, igaz azt 60 FPS-sel (vagy 50 FPS-sel) De stabilizációban és színekben, hangban bizonyára leveri a Lamaxot és társait 1080p felbontásban.
Nézz erről is tesztvideókat, hasonlítsd össze a kiszemelt típusokat.
Ez sajátos hosszúkás kialakítású, nem olyan, mint a többi hasáb akciókamera.Van ebből több típus HDR-AS20 , 50, 200 de lehet, hogy más számozásokkal is. Nem tudom fejből mindet. Szóval ne csak az 50-esre keress rá, ha érdekel ez a vonal.
A Lamax és társainak (SJCAM, Eken, Thieye, Niceboy) és valahány név a naptárban, botrányosan gyenge, azaz halk, tompa, gyakorlatilag használhatatlan a hangrögzítése. Én erre jutottam csomó tesztvide megnézése után. Lehet, hogy a csúcsmodeljükben már jó, de az már 60-90ezres árkategória.
Ha a használt kamera jó állapotban van, akkor megvehető. Vagy megunták, nincs szüksége rá vagy jobbat vett, aki el akarja adni. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy bármi baja lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged