- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
m3tal3x #4467 üzenetére
Nem tudom, milyen felbontásban akarsz videózni, mert pl egy ideje hírdetik ezt a Sony HDR-AS50-et 25ezer forintért a jófogáson.
https://www.jofogas.hu/budapest/Sony_HDR_AS50_kamera_122382376.htm
[link]Ez maximum felbontásban "csak" Full HD-t tud, igaz azt 60 FPS-sel (vagy 50 FPS-sel) De stabilizációban és színekben, hangban bizonyára leveri a Lamaxot és társait 1080p felbontásban.
Nézz erről is tesztvideókat, hasonlítsd össze a kiszemelt típusokat.
Ez sajátos hosszúkás kialakítású, nem olyan, mint a többi hasáb akciókamera.Van ebből több típus HDR-AS20 , 50, 200 de lehet, hogy más számozásokkal is. Nem tudom fejből mindet. Szóval ne csak az 50-esre keress rá, ha érdekel ez a vonal.
A Lamax és társainak (SJCAM, Eken, Thieye, Niceboy) és valahány név a naptárban, botrányosan gyenge, azaz halk, tompa, gyakorlatilag használhatatlan a hangrögzítése. Én erre jutottam csomó tesztvide megnézése után. Lehet, hogy a csúcsmodeljükben már jó, de az már 60-90ezres árkategória.
Ha a használt kamera jó állapotban van, akkor megvehető. Vagy megunták, nincs szüksége rá vagy jobbat vett, aki el akarja adni. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy bármi baja lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest