- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
Szerintem eloszor jol jarjatok korbe a temat beszelgessetek az esetleges kudarcrol is.
Nem szeretnek bele piszkitani a kommentedbe mert szerintem is fontos dolog a kolcsonos bizalom es a masik ilyen modon torteno megbecsulese, de az arnyoldalakkal is tisztaban kell lenetek.
Remelem nem olvassa a baratnod a topikot, sok kapcsolatot lattam itt vegeterni, az enyimet is komolyan probara tette az ittlet.
Viszont ha kizarolag az o kedveert akarsz kijonni nem biztos hogy megtalalod a boldogsagot.
azt tudnod kell, hogy itt eszakon legalabbis, eleg mas a mentalitas mint nallunk, sokkal ridegebb zartabb.
Vannak itt Olasz barataim de olyan felhotlenul nem tudok szorakozni veluk mint a magyar haverokkal, mas vilag.Ez is meg tudja viselni az embert, hogy nincs kivel jokat bulizni.
En is leginkabb Magyarokkal Oroszokkal meg Romanokkal szoktam szorakozni menni.
Nagy a kisertes is mert az Olaszok imadjak a Magyar csajokat es nagyon bokezuek, hogy elcsabitsak oket, legalabb is az elejen.
Viszont az itteni csajok valami katasztrofa, csunyak bekepzeltek es ugy viselkednek mintha pasik lennenek, rettenet.
Viszont ha azt mondom neked hogy 1 evig laktam egy szallodaban, tengerre nezo szobaban Rimini ben, ahol minden nap furodni voltam a tengerben mert lent dolgoztunk idenymunkan, akkor azt semmisem potolja.Igaz azota nem szeretem a tengert, szinte sosem megyek pedig 30 km ide ahol lakom.
Ha lejjebb mentek modjuk San benedetto del tronto vagy meg lejjebb az tiszta mediterran erzes ott mar mindenhol palmafak sokasaga, ott is laktam 3 honapot az nagyon tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest