- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #117 üzenetére
...és így is lett. Itt a vége, fuss el véle, jó éjszakát mindenkinek
-
KovacsUr
addikt
Nyugi. Ma olyan jó kedvem volt egész nap, ne rontsátok már el...
-
KovacsUr
addikt
Nem kérdezhetek meg minden tréfás kedvű, frissen regisztrált ingyenes mailt használó spammelőt, hogy ''ez most mi?''... Ha a feladó mondjuk ''Horváth Géza'' lett volna (akár ingyenes mailt használ, akár nem), akkor valószínűleg már jobban odafigyelek, de képzeld magad a helyembe. Nem mentegetőzöm, mert mint mondtam, már csak ma láttam a mailt, de tény az, hogy valószínűleg tegnap sem kezdtem volna arra gyanakodni, hogy ez most egy valódi probléma. Ha legalább a levél törzsébe írtál volna valamit... Szerencsétlen körülmények. Ez van.
-
KovacsUr
addikt
Ahá... akkor tőled jött az az üres mail. Néztem is nagyokat... Volt benne üzenet eredetileg?
''Állandó felügyelet'' szerintem nemigen megoldható :( Jó lenne, de valószínűleg nincs rá keret. Esetleg a moderátorok számát lehetne még tovább növelni? Beosztást készíteni? Hmmm. -
KovacsUr
addikt
[off]
Házigazdát is kereshetsz, csak kisebb a valószínűsége, hogy találsz. Moderátorok sokkal többen vannak, és ilyen ügyekben ugyanúgy segítHETnek, mint a házigazdák. Ha éppen látják, ugye. Nekünk sem jön kis pop-up ablak, vagy efféle... Időről időre megnézzük a ''Moderátort keresek!'' témát, de nyilván nem mehet valós időben a dolog.
[/off]
Aktív témák
Hirdetés
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest