Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
Huawei Band 2 - az a kérdés, hogy a GPS működik benne telefon nélkül is? Mondjuk tájfutáshoz. És működik vajon Asus zenfone telefonnal is?
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
varázsgömb #5233 üzenetére
Eddig teljesen jó volt, ma kezdett el hülyéskedni.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
varázsgömb #5230 üzenetére
Lemfo Lem 5 Pro, és 3 hónapos. Csak alapfunkciókkal használva.
-
sharkypeti
aktív tag
Mivel az okosórám nagyon gyorsan merült (1.5 óra alatt 20%-ot), és fogalmam se volt, hogy miért, csináltam rajta egy gyári visszaállítást. Sajnos, ez sem segített, 1 óra alatt további 15%-ot merült. Miért lehet ez? A GPS nincs bekapcsolva.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
varázsgömb #4324 üzenetére
Lemfo Lem 6 vagy Lem 5 Pro? Szerinted? Kíváncsi lennék a véleményedre, pro és kontra. Akkor is, ha csak az egyiket ismered tapasztalatból.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
varázsgömb #4324 üzenetére
Köszönöm, igen, olvastam, benne van a pakliban, esetleg valami hasonló van még? Vagy ez mindent visz ebben az árfekvésben?
-
sharkypeti
aktív tag
Androidos okosórát ajánljatok nekem, légyszíves. Max keret olyan 45k, de nem baj, ha kevesebből megúszom.
GPS nem annyira lényeges, fényképező nem kell bele, sim kártyás megoldáshoz sem ragaszkodok. Értesítések jöjjenek megbízhatóan, bluetooth kapcsolat stabil legyen. Külalak legyen feltétlenül kör, a szögletes nem tetszik. Fekete szín előnyt élvez. Vannak opciók, amik tényleg megérnék az árát?
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Mit tudnátok ajánlani hölgy felhasználó számára 30 ezerig? Androidos, lehetőleg nem fekete színben. Elsősorban futáshoz GPS, és a szokásos alap dolgok kellenének. Van olyan is, amihez nem kell magával vinni a telefont is a futáshoz? Sajnos, én se vagyok valami tájékozott ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Garmin venu 3
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest