Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex #303 üzenetére
megnézem, köszönöm, de nem tudom pontosan. Ez egy régi Tplink 841N. Eredeti firmware-el és egy elég bizonytalan ADSL kapcsolattal sok gond volt vele. Szinte naponta újra kellett indíteni. Aztán kapott egy OpenWRT-t. A helyzet sokat javult, de nem lett tökéletes. Majd jött a T-home, és nyugdíjaztam egy kis időre. De rájöttem hogy NoIp-s dyndns-t nem tudok a t-s routerrel frissíteni, így vissza került lan-lan kapcsolatba. Egy darabig ment párhuzamosan a két wifi, de mivel be akartam vonni a smarthone projectbe, így a t-s router wifi-je ki lett kapcsolva egy ideje. Jelenleg tökéletesen működik, csak néha lekapcsolódnak az eszközök. (androidos mobilok) lehet elkezdem log-olni, ha majd itton leszünk pár napot. Ma pl még egyszer sem dobott le, pedig csak én vagyok itthon. (Úgy van megírva az sw, hogyha bárki itthon van nem kapcsolnak le a rádió pl)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest