Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Telepítgetni én nem mászogatok el hozzájuk. Örülök, ha a következő multiig kibírja a nekik. (az illetők ugyanis nem tudnak ilyet csinálni, hiába no, kevés közgazdász ért a gépek dolgaihoz. De azt bírom, hogy mikora rokonom mondja, hogy összerakok egy gépet, vagy vinózt fogok telepíteni, már tudom, hogy mennem kell)
Internetmegosztás nálunk elősször kicsit sok idő volt, mert nem tudtam, hogy hogy kell. Aztán miután minden sz@rt átálítotttam, ment, csak nem volt USB-kezelés. USB-s modemnél baró nagyon. Aztán arra is rájöttem. Ahoz képes, hogy egy vagon időt elvágtam vele, és amilyen egyszerű, ahoz képest hülye voltam akkor.
a PH! jót tesz nekem. :)
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest