Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
senior tag
válasz
Hiperwolf
üzenetére
Neem volt.
Múltkor ugye itt panaszkodtam a szúnyogokra, most egy léggyel nem bírok el! Ledőlök az ágyba, állandóan zaklat, mindig csak rám száll, idegesít
Kimegyek a Morteinért, de mire vissza érek nem látom sehol, gondoltam cseles, megvárja míg vissza fekszem, így hát a "Rovarkövetős technológiával" megspékelt spray-el karöltve dőltem le, de csak nem jött elő! Mindjárt fújok vele egyet csak úgy, hátha a rovarkövető cucc aktivizálja magát 
-
haromegesz14
senior tag
Ma ahogy ettem egy tányér finom húslevest, egy gyerekkori esemény ismételte meg önmagát. Miközben lapátoltam nagyban be a finomságot, hirtelen tüsszentenem kellet, pont akkor amikor a kanalat a számba vettem, így a leves egy része az orrüregembe költözött. Közben persze próbáltam menteni a menthetőt, tehát próbáltam nyelni is, így talán csak egy-két csepp lé vándorolt az orromba, azonnal kifújtam és találtam tésztát is!

Remélem minden kijött
-
haromegesz14
senior tag
Hogy minden szúnyog azonnal eltűnik, amikor kezembe veszem a Morteint, majd mikor vissza viszem a helyére, az összes előkerül, pár új haverjával együtt

-
haromegesz14
senior tag
Mit gondoltok, ezek a konzerves húsos macska eledelek alkalmasak emberi fogyasztásra? Eljött pár haverom, mert állítólag ígértem nekik finom csilis babot, de a darált hús elfogyott ...

-
haromegesz14
senior tag
Egy ilyen OFF topikban mi számít OFF-nak?

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jófogás tapasztalatok
- World of Warships
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kimegyek a Morteinért, de mire vissza érek nem látom sehol, gondoltam cseles, megvárja míg vissza fekszem, így hát a "Rovarkövetős technológiával" megspékelt spray-el karöltve dőltem le, de csak nem jött elő! Mindjárt fújok vele egyet csak úgy, hátha a rovarkövető cucc aktivizálja magát