Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
válassz egy szerencseszámot

amúgy elég semmitmondó cikk. meg a videók is gagyik. Akkor álltak volna ki ők, és vettek volna fel pár perc anyagot. Percenként átlagosan 2 autó elmegy, az tény. Csúcsidőben meg 4-5-6. De egyszer már számoltam 18-at is egy perc alatt.
De nem is az autók a zavaróak, hanem a kisteherautók, aminek a platóján zötykölődik valami építőanyag... Sose értettem, hova a f@szba' mennek erre, de most már tudom.Meg az autók közül is a streetracerek. Nem is az a baj, hogy 30 helyett 60-nal megy, hanem az, hogy padlógázzal gyorsul, kettesben. És kétféle verda van errefelé, a zsírúj, 20 millás SUV, meg a 20 éves rozsdás szar, és ugyanúgy tolják neki, kettesben, nagygázzal. De a felük amúgy betartja.
Amúgy nem a fekvőrendőr lenne a megoldás, hanem az egyirányúsítás, úgy, hogy ne lehessen keresztbe átmenni.
Amúgy én kb. elengedtem ezt a dolgot. Az pl. hogy ma is egész nap megy a fűnyíró meg a nagynyomású mosó a szomszédban (érted, mert le kell mostni a márvány lábazatot, lépcsőt és kis oroszlánszobrokat), az sokkal jobban felbasz.
@tope: az megvan, hogy tilos bármi ilyet végezni az úton? Amikor a kétfarkú kutyapárt bekátyúz lukakat, akkor olyanokat ír nekik az igen magas hivatal, hogy X százezer Ft bírság, és állítsák vissza az eredeti állapotot...

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Akvarisztika
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Óvodások homokozója
- Hollow Knight és Silksong
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest