- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Jó, hát én meg azért szerezek általánosítani, mert 10000 esetből 9999-szer bejön.
Amúgy most épp kínzom magam. Január elsején járt le a covid karanténom, azóta minden nap edzettem. Ma kényszerpihenőnap van, mert már érezhetően nem tudtam regenerálódni. Rendesen szarul érzem magam tőle, fel-alá mászkálok a lakásban, mindenkibe belekötök, kerülgetem az edzős cuccokat, és fejben győzködöm magam, hogy csak egy kis regenerálós kört kéne csinálni, alacsony intenzitással. Mindez váltakozik az önváddal, hogy elveszítek mindent, amit eddig összeedzettem, és fel fogok szedni 2 kilót, és holnapnkezdhetem elölről az alapozást az egy nap kihagyás után. Mint egy idült alkoholista, komolyan, rendesen elvonási tüneteim vannak. De ha ma nem töröm meg a sort, később még nehezebb lesz.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest