Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
A wizzair az jar, igaz torolnek ott is, de automatikusan ajanlanak masikat. Mi 16-an jottunk volna, de az osszes esti lutonos torolve lett, igy atraktak a delutanira. Vicc amugy, hogy a wizzair az egyik legmegbizhatobb, ami megy pestre inent mostanaban. Ha torlikis, ket hettel elotte, vagy 6-al utana levo idokozben mbarmelyikre atfoglalhatsz. Tudom tudom wizz.De a semminel tobb

Blacksoul: en 1986-ban kezdtem. 4-tol volt kotelezo orosz ha jol remlik. Es bar az utanunk levo enfolyam mar vatlhatott angolra vagy nemetere, nekunk mar nem engedtek meg, 1994-ig kotelezoen oroszt tanultunk.
gaborbol: Van itthon 3 isofixes Joie everystages 0-36kg ules, nem fogom lecserelni oket. autonk meg nincs, de akkor mar olyat neznenk, ami.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.05
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest