Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
5*,de ez nem EU 5* szinvonal szerintem.
Semmi extrát nem kértek,csak hogy vacsinál ne úgy legyél mint ahogyan strandon voltál(mert volt sajnos olyan suttyó aki bepróbálta)
Férfiaknál:hosszú nadrág,ing,szandál (de inkább zárt cipő)
Nőknél:nyári ruha,szandál,vagy magassarkú(zárt) -
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Fordítsuk meg a dolgot: ha már fizetek valami jobbfajta szállidáért, akkor hadd ne kelljen már a bunkó turista pörköltszaftos atlétája alól kifityegő mellbozontot, és hónaljkutyát (pluszpontért nőknél), valamint a gombás lábkörmeit a retkes lábán a flipflopban csodálnom. Persze az igazság általában a kettő között van, én egyrészt nem mennék így emberek közé (ha igen, akkor is alapból ápoltabb vagyok a nagy átlagnál, meg lassan egész vállalhatóan sportosra fogyok, de mégsem), másrészt eleve elkerülöm azokat a helyeket, ahol felbukkanhatnak ilyen otromba bunkók.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Ha az üzleti utazókra specializálódott, akkor szokott lenni dress code az étteremben.
Valahol München és Ingolstadt között jártam úgy, hogy lementem hosszúnaciban és ingpólóban reggelizni, mert még nem akartam felhúzni az aznapi inget, aztán mindenki más öltönyben ült. Kicsit kínosnak éreztem, pedig alapban már így is túlöltözöttnek gondoltam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest