Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
5*,de ez nem EU 5* szinvonal szerintem.
Semmi extrát nem kértek,csak hogy vacsinál ne úgy legyél mint ahogyan strandon voltál(mert volt sajnos olyan suttyó aki bepróbálta)
Férfiaknál:hosszú nadrág,ing,szandál (de inkább zárt cipő)
Nőknél:nyári ruha,szandál,vagy magassarkú(zárt) -
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Fordítsuk meg a dolgot: ha már fizetek valami jobbfajta szállidáért, akkor hadd ne kelljen már a bunkó turista pörköltszaftos atlétája alól kifityegő mellbozontot, és hónaljkutyát (pluszpontért nőknél), valamint a gombás lábkörmeit a retkes lábán a flipflopban csodálnom. Persze az igazság általában a kettő között van, én egyrészt nem mennék így emberek közé (ha igen, akkor is alapból ápoltabb vagyok a nagy átlagnál, meg lassan egész vállalhatóan sportosra fogyok, de mégsem), másrészt eleve elkerülöm azokat a helyeket, ahol felbukkanhatnak ilyen otromba bunkók.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Ha az üzleti utazókra specializálódott, akkor szokott lenni dress code az étteremben.
Valahol München és Ingolstadt között jártam úgy, hogy lementem hosszúnaciban és ingpólóban reggelizni, mert még nem akartam felhúzni az aznapi inget, aztán mindenki más öltönyben ült. Kicsit kínosnak éreztem, pedig alapban már így is túlöltözöttnek gondoltam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dacia topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest