- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
válasz
Viszlát
üzenetére
Teljesen! Végre valaki megértette...
Csak azt a kis apró részletet felejted el, hogy amit ő adott nekem az tulajdonképpen nem az övé, sőt soha nem is volt. Ugyanis ha jól megértetted a dolgot, akkor azt a kulcsot amit benyúlt/lopott a sráctól, azt adta nekem cserébe. Így konkrétan Ő nem adott nekem semmit ami az övé. Így kár abszolút nem éri. Szerencsétlen srác akitől lopta a kulcsot, na őt viszont igen. De ezt én el is mondtam neki. Mármint, hogy az a bizonyos lopott kulcs nálam kötött ki. És ha tehetném vissza is adnám neki.
Az önbíráskodást abszolút vállalom! Ez így van. Pontosan ezért is osztottam ezt itt meg. Tudom, hogy az sem túl szép dolog amit teszek, de el is sunnyoghatnám. Úgy érzem megérdemli, és én sem "teljesen feleslegesen" ugrálok. És nem hiszem, hogy ezek után szívesen bocsátkoznék vele üzleti kapcsolatba. Ugyanis az első terv az volt, hogy felkeresem és visszavásárolom tőle. De ezek után... hát nem szívesen. Nem tudom... biztos hogy szemét dolog, de valahogy nem tudom érte sajnálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spórolós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest