Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
bemegyek egy utcan talalt (valaki telefonjabol kicsent) sim-mel a pannonhoz, kiteszem a szemelyim es aszondom, "irjatok a nevemre"?
-
Tim82
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm! Akkor kedd délelőtt irány az Europark-beli Pannon kirendeltség (ill. azt hiszem, partner) - az van hozzám a legközelebb. Kell valamit még ezeken kívül odavinnem?
Régen nem valami olyasmi volt a rendszer, hogy ezen kívül még igazolnom kell valahogy, hogy az utolsó két alkalommal én töltöttem fel az adott SIM egyenlegét?
Bubu: nekem az kavart most be, hogy viszont a mobilnetem a Vodánál van - sikeresen belekevertem egy számjegyét a vodás PIN-emnek a pannonos kódomba...

régen meg (diákhitel miatt) volt postabankos kártyám is az OTP-s mellett - átlag fél évente előfordult az a malőr, hogy nem a megfelelő kódot használtam az adott kártyához.

tegnap este pont becsúszott egy telefonlefagyás (eddig még nem csinált ilyet), aztán bekapcs után elszúrtam.

bandus: nem advertise?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- I5 7600K/AURUS Z2700 K5/16GB DDR4 2400MHz/256GB SSD/500GB HDD/RX 5600XT 6GB/600W Bronz/Win11Pro!
- Iphone 13 Pro Max Gold 256gb
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Alza garancia 2027.02.27-ig
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest