Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Engem sem érdekel a pénz, sosem érdekelt. De ha ugyanazt meg tudom keresni itthon, vagy akár a tóparton, medencénél henyerészve, mintha elmennék valahová dolgozni, akkor minek erőltessem? Időt rabolok el magamtól.
Légkörnek nekem megfelel a madarak csicsergése, vízi élet bámulása... -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Oh, hát engem meg több tárgyból is rendszeresen, később kisebb-nagyobb pénzjutalmakat is kaptam, miniszteri elismerést, sőt egy alapítvány beválasztott az ország 1500 legtehetségesebb fiataljai közé is, ahol aztán akadémiás alakokkal lehetett időnként brainstorming-olni...
De azok az idők már régen elmúltak, megöregedtem... fiatalon az ember még sokmindenre képes.
-
Bash
őstag
Tény, hogy nem vagyok átlagos vásárló, de ez mindegy. Másnak van gyereke, hegyen él, gyakran utazik, olyan a munkája, hogy szerszámokat kell magával vinnie... ezernyi példát mondhatnák még, amire nem felel meg egy négyajtós sedan.
Persze (Kolombusz) szerint (zéró tapasztalattal) megfelelne ezekre a célokra egy Honda Accord vagy egy Mazda 6 is, és mindenki szarik bele, hogy mennyit fogyaszt a járgánya..., mert megtehetjük. -
Bash
őstag
Csak azt szeretném elérni vele, hogy (Kolombusz) ne mondja minden ismeret vagy tájékozottság nélkül lenézően, hogy azért van nagy (ami egyébként szerintem nem is nagy) járgányom, mert megtehetem, és szarok bele, hogy mennyit fogyaszt...
Tegnap ez nem esett jól tőle kétszer is. -
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
És mi van, ha 8 db-t veszek? Mert holnap megyek még 5 db-ért, ha sikerül kapnom, amit akár ma is megtehettem volna, csak már nem volt kedvem messzebb menni.
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
És akkor tele a csomagtartó, tele a hátsó ülés, illetve az anyósülésen is csücsül egy nagy doboz, kilátási viszonyaid erősen lecsökkentek, ne meg persze melléd ember már nem is fér be...

-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
A linket javítottam, de erősen kétlem, hogy kettőnél több belemenne egy sedan csomagtartóba, és a hátsó ülésre sem fér be kettőnél több, ez szinte biztos. Valamint az sem árt néha, ha kilátok magam körül az ablakokon.
Üdvözlöm a sashölgyet!
-
Bash
őstag
(Kolombusz)!
Egy kicsit visszatérve még az SUV témára. Ma délután elmentem kicsit vásárolni, vettem 5 db ilyen nyomtatót.
Itthon megmértem egynek a dobozát, 22 3/4 x 17 3/4 x 21 1/2, tehát 57.785 x 45.085 x 54.61 cm, remélem így kb. el tudod képzelni. Na most ebből van 5 db, legyél szíves mondd el nekem, hogy ezeket hogyan lehet bepakolni az általad példaként felhozott Honda Accord-ba vagy Mazda 6-osba. -
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Voltak nálunk 200+/100+ emberkék is bőven, nekik sem jelentett hátrányt a súlyuk karhajlítás -nyújtásnál fekvőtámaszban, csak max. a kötélen felfelé, de azt meg a hosszú karjuk egyensúlyozta.
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintem sokszor nekifutottunk már ennek, mindegy mit mondok nem fogod sem megérteni, sem elfogadni. Ezért is mondtam, majd ha közlekedtél itt is, akkor újra elővehetjük a témát.
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Egyrészt azt sem tudod mi az a bőrönd, itt nem holmi kézitáskák vannak.
Másrészt lehet felhúzott térdekkel is utazni, meg kinyújtott lábakkal is, ha lehet választani én inkább a másodikkal élek... És egyébként sem lehet megmagyarázni, majd ha egyszer erre jársz és közlekedsz, elég valószínű, hogy alaposan meg fog változni a véleményed. -
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez sokkal sötétebb, majdnem fekete, de a testalkata ugyanilyen.
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Így néz ki a kis jószág, itt a szócikk.

-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem hiszem, hogy egyhamar lencsevégre tudom kapni. Eleven és félénk, vízben és szárazon is gyorsan mozog, a partra ritkán jön ki, a vízből meg csak ritkán látszik ki a háta meg a feje, ahogy rágcsál valamit.
-
Bash
őstag
Ma reggel megint láttam a kis vidránkat, kinn ugrándozott a tóparton.

-
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekem mindegy, legyen 11. Valószínűleg nagyon tájékozott lehetett 11 éves korában szex és AIDS témakörben.

-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
3:21 van, mi a probléma?

-
Bash
őstag
Úgy látom ma este ketten rászolgáltak a banra.

-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Barika hazaérkezett. Megjárta a tampai repteret, TSA checkpoint-on túl az E68-s kapunál üldögélt egy órát, miközben a gyönyörű vasmadarak dübörgő felszállásait sasolta.
Imádom azt is, amikor az autópályán 20 méterrel a fejem felett nagy sötét árnyékot vetve húznak el.
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Rossz emberek, bűnözők mindig is voltak, vannak és lesznek, ez ellen nem nagyon lehet mit tenni. Viszont alaposan meg lehet nehezíteni a dolgukat egy kis odafigyeléssel.
Nekem mind a ~200 jelszavam különböző, átlag 45 bit erősségűek. Soha nem is volt semmilyen gondom az account-jaimmal. -
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ezért legfőképp magadat okolhatod. Nem ma kezdtél internetezni, illik tisztában lenni a veszélyekkel.

-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Az első oldalon a 18/20-st vagy a harmadik oldalon a 7/15-st szívesen fogadtam volna, de sajnos csak postáznom kellett. Persze "lelkem mélyén" tudom, hogy nem válogatnék.

-
Bash
őstag
Isteni toros káposztát pusztítok, még a kenyér is meleg, olyan friss.

-
Bash
őstag
Kész az ebédem: 1,13 kg spagetti és fasírt paradicsomszószban, tetején 25 dkg mozzarella.

-
Bash
őstag
Ennek semmi jelentősége nincs, annak idején így neveztem el őket.

c01-től c22-ig creatures, tehát a nem emberi fajzatok.
f01-től f37-ig female, azaz női arcocskák.
m01-től m46-ig male, azaz a férfi avatarok.
Van egy 12 fős tojásfejű csapat is, nekik hangulatuk van (angry, crying, happy,...).
Van egy 29 tagot számláló állatseregünk is, értelemszerűen ők a fajukról kapták a nevüket.
Illetve van egy vegyes emberfajtákból álló 30 darabos csoport is, egyenlő nemi eloszlásban.
És még ezeken kívül is vannak egyéb, teljesen vegyes, nem kategorizálható képek.
-
Bash
őstag
Nálunk úgy van, hogy nyomtatási hibákért nem felelősek, nem kötelesek honorálni az árat. Az eljárás viszont bolt-, ember- és helyzetfüggő. Volt már olyan, hogy megkaptam az elírt áron a terméket, volt olyan is bőven, hogy simán törölték a rendelésem, és volt olyan is, hogy amíg tartott a készlet addig megkapták az emberek a rendelt terméket, és az összes többi rendelést pedig törölték. Sokat nem tehet az ember, jelentettem a számomra kedvezőtlenül eljáró boltokat BBB-nél, és ennyi.
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Gondolod, ha az amerikai sorozatok nem érdekelnek, pont a magyarok fognak? Nem hoznak lázba egyáltalán, cserébe viszont töltött káposztát vacsorázok.

1010, -=Lord Tom=-!
Amerikai régióbeállítással megpróbálnátok? -
Bash
őstag
Minden nagyobb sorozatot meg lehet nézni on demand, kell ennél több? Egyébként amilyen jól el vagyok látva egyetlen sorozatot sem nézek, sőt azt sem nagyon tudom, hogy mi a választék, és miről szólnak.
Amikor legutóbb Magyarországon jártam még voltak bíróságok, és nem láttam nagy tömegeket bevonulni, hogy döntsenek egy-egy lopási ügyben. Ez is megváltozott volna?
-
-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Az adatlapomon látható, hogy számokban kifejezve 16/2 Mbit-es kapcsolatom van, a képecske arra próbált rávilágítani, hogy nem kell hozzá óriási sávszélesség, hogy akadásmentesen lehessen nézni a streaming-et. Ha annyira sávszélesség-igényes lenne nyilvánvalóan a számokban is meglátszana.
-
Bash
őstag
Pár perc múlva keződik a mai élő adás is, ajánlott mindenkinek, aki él és mozog.

-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Látom a szükség szó nem jutott el a tekervényekig.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegyük fel van egy kereskedelemmel foglalkozó személy, aki betér egy áruházba árubeszerzés céljából, meglát egy leértékelt árut, és azon gondolkozik, hogy megéri-e megvennie. Ezt interneten két perc alatt ki lehet deríteni, a 6310-el maximum telefonos segítséget kérhet vagy marad a közönség. -
Bash
őstag
Az már inkább a ló másik oldala, használhatósága erősen megkérdőjelezhető.
Ne érts félre, nem vagyok "telefonbuzi", az előző telefonom is két évig használtam, és most is csak azért van új, mert kvázi ingyen ajánlották.
Csak a kukacnak próbáltam a cseppnyi fejébe tuszkolni, hogy vannak olyan emberek és helyzetek, amikor egy 6310 just doesn't cut it.
MOD: nekem meg jó étvágyat a lasagna-hoz!

-
-
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Rosszul vagy összerakva, ha ilyeneket megszerzel.

Egy évvel ezelőtt nekem is volt egy csúnya gyökérkezelésem, ami három napos 40°C feletti lázzal járt, de antibiotikumot akkor sem tömtem magamba. Orvos javaslatára csak fájdalomcsillapítót szedtem, igaz abból napi 24-et, pedig a doboz szerint napi 6-nál többet nem lenne szabad. -
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ahogy mondtam, az elmúlt 10 évben soha nem éreztem a szükségességét, nem volt olyan gondolatom egyszer sem, hogy hú de jó lenne most bevenni egy kis antibiotikumot...
Tényleg nem értelek, még az íze sem olyan, hogy valaki csak úgy megkívánja.Thrawn!
Nem vagyok fokhagyma-rajongó, maximum ételbe belefőzve találkoztam vele. -
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Valaki kényszerít a használatára?
Az elmúlt 10 évben nem találkoztam antibiotikummal, senki nem akarta belémtömni sem. -
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Számítástechnikai dolgokat 15 napig, egyéb elektronikai eszközöket 30, minden mást 90 napig vissza lehet vinni, de ha normális embert fog ki, akkor ezt sem veszik szigorúan. Ez az általános gyakorlat, persze egyes boltokban kissé eltérhetnek ettől.
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vigye vissza a boltba.
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Google a barátod!
Instrukció:
1. Írja be a youtube audio download kulcsszavakat a Google keresőbe
2. Kattintson a 7. találatra How To Extract Audio From YouTube Videos címmel
3. Az 5. sorban megtalálja a megoldást: vixy.netMindez nem került több, mint 6 másodpercembe.

-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hidd el nálunk sem vicceltek, egyenes derék, 90°-ban hajlított könyök karhajlításban, nyújtásban teljesen kiegyenesítve... amikor heti ezres nagyságrendben csinálod, akkor az a 2 perc már nem olyan megerőltető.

Szia sasom!
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
50-60? Ne hülyéskedj már!
Fősikolán testnevelés felmérésen 2 perc alatt csináltunk 100-120 között könnyedén.
-
Bash
őstag
Kövesd Racecam példáját, annál jobb szakirodalmat nem találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az elmúlt 10 évben nem találkoztam antibiotikummal, senki nem akarta belémtömni sem.