Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Teljesen megbolondult a mikrohullámú sütőm. Olyan 2-3 percenként elkezd csipogni elég hosszan.
Egész jó ritmusokat játszik. Lehet, hogy felveszem a következő előadását valami hanghordozóra. -
FehérHolló
veterán
hol van az a tűz?
-
FehérHolló
veterán
Gitáros bácsi: [link]
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Bocs, nem akartalak szar-témával ihletni.
-
FehérHolló
veterán
A nap költői kérdése: Miért gyártanak illatosított WC-papírt, és miért fizetnek érte plusz pénzt az emberek?
-
FehérHolló
veterán
Az OT kezd inkonzisztens állapotba kerülni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
"..everytime is partytime, partytime is everytime.."
-
FehérHolló
veterán
válasz
Sátán44
üzenetére
Erről az jut eszembe, hogy az utcánk végében van két tábla egymás alatt. Az egyik egy "egyirányú utca", a másik pedig egy "szembeirányú forgalom" figyelmeztető tábla.
Utóbbinak nem ugrik be most a pontos neve, piros háromszög, benne két fekete ellentétes irányba mutató nyíllal. -
FehérHolló
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Izé... Ez román IP.
-
FehérHolló
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Betömték már 4 ép fogamat a másik 3 lyukas helyett, mellédiagnosztizáltak egy köldöksérvet és fel akarták vágni egyik beforrt sebemet, csak azért, hogy elmondhassák, hogy már az elején összevarrták, amikor kellett volna. E három alkalommal volt komolyabb gondom, amikor doki segítsége kellett volna. Ezek után kapják be, már elnézést a kifejezésért. Önszántamból, főleg egy ilyen kis dolog miatt nem fogok dokihoz menni. Inkább várok egy hetet. Valami házi gyógymód érdekelt volna igazából.
(Igen, a 3 lyukas fogam azóta is lukas, és az is fog maradni, amíg ki nem rohad. A hasam meg már több, mint 5 éve lyukas.)
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
1 hét alatt eddig mindig elmúltott. Dokikat meg amúgy sem komálom.
venember83: Nem akartam részletezni, de a közepe lyukas.
-
FehérHolló
veterán
Van egy nagy gennyes cucc az ajkam alatt belül a szájamban. Egyre nagyobb lesz. Mit lehetne vele csinálni? Abszintos fertőtlenítés nem segít.

-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Akkor lehet real-time beszélgetni a sellőkkel?
-
FehérHolló
veterán
/me is listening to ``Scooter - Fire´´
valami baromi jo feldolgozas, nem tudom a mix pontos cimet, de a 24 carat gold cimu albumon van./me nem akar beszelni arrol, hogy miert balfek
-
FehérHolló
veterán
hello all
/me balfék
/away takaritok -
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Kérdő akart lenni. Így duplán kérek elnézést!
Vitát én is szoktam szítani, de csak azért, mert van, amikor az adott kérdésre úgy érkezik a másik féltől őszinte, vagy alaposabban indokolt válasz.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
A feltett kérdés(ek)re a válasz az, hogy számomra egyáltalán nem fontos, hogy "nekem legyen a végén igazam". Egyetlen kivétel, amikor szakmai kérdésről van szó (az én szakmámból), és sziklaszilárdan tudom, hogy mi a helyes válasz.
Elnézésedet kérem egyébként, csak ki szerettem volna próbálni, hogy a fenti mondatcsoportból, amiben egyetlen állítás sem volt, mire következtetsz.

-
FehérHolló
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
én is bizonyos részekben:
jó lenne, ha valaki feldob egy témát, akkor arról tudna is beszélni 2-3 mondatnál többet, legyen véleménye róla, amit érdemes megosztani a közösséggel
jó lenne, ha nem magunknak írkálnánk
jó lenne, ha a közösség ennek ellenére megmaradna és tovább épülneUtolsó pontot szívem szerint jobban kifejteném, de most túl fáradt vagyok hozzá. Bocs!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Hát... akkor közelítsük meg rögtön úgy, hogy ne kelljen egy csavart leírni.
Nekem számít, hogy egy beszélgetés végén kiről derül ki, hogy "okosabb".
Pontosabban: Érdekel az engem, hogy mentális szempontból felülkerekedek-e a partneremen, vagy sem, vagy hogy azt hiszem, hogy felülkerekedek? -
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Pedig már egyszer megfogadtam, hogy nem állok szóba pszichocicákkal, mert a végén mindig majdnem sikerül elhitetniük velem, hogy már az elején arra gondoltam, amire most ők rá akarnak vezetni engem.

Szerk.: Sok átírásnak értelmetlen mondat a következménye.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Az a bizonyos rész az ember gatyájában van és nem a fejében.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Én nem hiszek a lélekvándorlásban.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor jól sikerül titkolnia, hogy leszarja a véleményed, mert már több oldala válaszolgat rá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként szerintem főleg nem a te forumozási stílusoddal van baja, kicsit érdekesen jön ez ki, hogy itt egymást szapuljátok.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Nyugodjatok már le, igyatok meg együtt egy sört, vagy kettőt.
Vladinak ilyen a stílusa, és kész. Változni nem fog, és valószínűleg azzal is tisztában van, hogy néha parasztként viselkedik.Szerk.: Gondolok itt erre megerősítésképp: [link]
Szerk2.: Miért baj, hogy szerkesztjük a hozzászólást? Azért van a mod gomb.

A hozzászólásaim 80%-a végén ott van ez a felirat. -
FehérHolló
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Akkor máshogy közelítsük meg: Folytatott egy szálat veled elég hozzászóláson keresztül. Illik tudatni a másikkal, hogy "bocsika, most egy kicsit kiszállok"?
Pontosan azt közli veled, hogy a választ nem fogod megkapni, csak később, és ne várj rá.
Nem arról van szó, hogy baj lenne, ha később kapnád meg.Meg ha már amúgy is írt, akkor egy ilyen kis figyelmességet belevihet, nem? Nem írt direkt külön 3000 hozzászólásnyi körítést, hogy 10 perc múlva megyek, 5 perc múlva megyek, már majdnem elmentem, satöbbi...
-
FehérHolló
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Vegyük Racecam előbbi elköszönését példának. Azt jelezte neked, hogy nem tudja most egy ideig folytatni a threadet veled.
Értelmes témáról volt szó? Igen.
Vártál választ tőle? Valószínűleg igen, különben nem kérdezted volna.
Volt értelme elköszönni? Igen.
Chatnek minősítenéd, amit itt most már néhány órája művelsz a többiekkel? Döntsd el...Szerk.: Erről beszélek: [link]
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Én speciel beköszönni nem szoktam, mert már órák óta szoktam ovasni a topicot azelőtt, hogy a napi első hozzászólásom beleírnám. Elköszönés meg körülbelül azért fontos, hogy aki válaszol valamidre, az tudja, hogy nem vagy már itt.
DelArco: Azok kombinatórikai feladatok névre vannak keresztelve.

-
FehérHolló
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Szarvasürülékből nyakláncot. Gratulálok, adjunk még hülye ötletet a gyereknek!
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Az "a" határozott névelő, "egy" meg nem volt a mondatban.
-
FehérHolló
veterán
Jó reggelt!
Ez egy szebb nap, mint a tegnapi?
-
FehérHolló
veterán
Utolsó felvonás, utána másfeles betűméret, ha nincs meg a 3 oldal, azt kezit csókolom.
-
FehérHolló
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁááááááÁÁÁÁÁÁÁáááááááÁÁÁÁÁÁÁáÁ
ÁááááááÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁáááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááÁÁááááÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁ -
FehérHolló
veterán
Zavart érzek az erőben.
-
FehérHolló
veterán
Mi a rák okozhat flicker-szerű jelenséget a flickeren kívül?
(Lámpák fél másodpercre kialszanak, majd újra égnek.)
-
FehérHolló
veterán
Nem az én dolgom, de egy 2.5 éves gyerekre mi a fenének pelus? Ebben a korban már ha egyszer-kétszer belecsinál a gatyájába (mert nem szól, hogy WC-re kell mennie), akkor csípi, mint a fene, és inkább megtanulja visszatartani és/vagy szólni akció előtt, hogy a megfelelő műveletetet végrehajtására lenne szükség.
-
FehérHolló
veterán
Régi Bociba raktak még tejet is. (nyál csorog, nosztalgiázik)
Szerk.: Épp egy esszét írok. Egy régi történetet próbálok elmesélni igazsághűen, erre folyamatosan zölddel aláhúzza az idézeteket, és ajánlásban az írja, hogy ilyen szavakat nem illik papírra (képernyőre) vetni. :S
-
FehérHolló
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
A Nagy RAM-osra reagálva:
A táblából én is szeretem a csokit.
Kísérletileg alá lett támasztva, hogy 2 és fél éves koromban másfél kilónál többet tudtam egyhuzamban letolni a bendőmbe. Utána elvették tőlem a többit, nehogy valami bajom legyen tőle. Ezért a felső határértéket nem sikerült meghatározni.
-
FehérHolló
veterán
Gyors kérdés: házidolgozat, vagy házi dolgozat?
-
FehérHolló
veterán
Írjak logoutra?
-
FehérHolló
veterán
a nőstényekkel nehéz.
-
FehérHolló
veterán
Happiness seems to be loneliness, And loneliness chilled my world.
NoLF: Elindulok markavadászatra.

-
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
De jobb, mintha tollas lenne.
Elnézem neked ezt az elhamarkodott kijelentésed, mert amíg nem tapasztaltad, addig nem tudhatod, hogy milyen jó.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Ön ide is szokott írni?
Örvendek, kérem őrizze meg eme jó szokását!
-
FehérHolló
veterán
Anya telefonált 10 perce: Szia kisfiam, holnap 12 helyett ma fél 10-re ott vagyunk érted. Addig takarítsd ki a lakást, és pakolj össze! Puszi!
Körülbelül 2 óra késésben vagyok, örvendek.
-
FehérHolló
veterán
fogy a söröm, nő a söröröm
-
FehérHolló
veterán
Ki említett itt sert?
-
FehérHolló
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Cukrozott nincs, de natúr van, az édeskés.
-
FehérHolló
veterán

-
FehérHolló
veterán
egy töketlen balfék vagyok.
-
FehérHolló
veterán
Egyik hazai etnikai kisebbség tagja az új (=lopott, mert minden héten másik van neki) BMW-jével leparkolt a 30 férőhelyes mélygarázs bejárója elé. Jött egyik user, aki be akart volna állni a mélygarázsba, de a BMW nem arról híres, hogy sok hely maradna mellette egy ilyen szituációban. Ezért a fenti felhasználó elkezdett meglehetősen nagy amplitúdójú hangokat kiadni a kormányra szerelt célgomb segítségével. A Bömbi tulaja rögtön (3 percen belül) a helyszínre sietett, de nem állt volna arrébb, hanem elkezdett vitatkozni a felhasználóval, hogy márpedig ő nem fog onnét arrébb állni, mert csak 50 méterrel odébb van hely, és neki itt van dolga. A dühös user a rendőrséggel és elvontatással fenyegetett, amikor a kisebbségi tag családja megneszelte a dolgot, és v = summa(dr) / dt átlagos sebességgel a helyszínre sietett. Az érkezés pillanatától számítva szűkös időn belül kitalálták, hogy márpedig ha itt vontatás lesz (ami egyébként szerintük jogtalan), akkor lehet, hogy legközelebb nem lesz mivel a mélygarázsba parkolnia a felhasználónknak.
Végül a helyzetet egy szomszédos parkolóhely felszabadulása oldotta meg.Megjegyzés: a fenti felhasználó a Terhes_anyuka osztály egyik példánya volt.
Megjegyzés2: Nem a BMW a lényeg.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Nincs lezárva, csak a BME I épület, az ELTE két épülete, az Infopark és a Magyar Tudósok körútja.
A Lágymányosi és a Petőfi hídon lehet közlekedni. Legalábbis onnét jöttem most.
-
FehérHolló
veterán
Mire észbe kapunk, a pirosruhás egy-napot-dolgozok-egy-évben Télapó lecsapja a kezünkről az összes 18 éven felüli OFF-os nőszemélyt.

-
FehérHolló
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
exponenciális
-
FehérHolló
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)