Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én mindössze annyit írtam, hogy nem ismerjük a körülményeket, ne ítéljünk elhamarkodottan.
Azt is hozzátettem, hogy nem kívánom védeni a gázolót. Kifejtettem azt is, hogy nem segített volna az sem, ha megáll, de emberközelibb lett volna.
Csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy akármi is vezethetett ahhoz, hogy a dolog így végződött.
Te is közlekedsz autóval - nap mint nap. Tudod, hogy akármikor adódhat olyan helyzet a forgalomban, amit nem lehet elkerülni. Ahogyan (Kolombusz) is írta az imént az utak csúsznak.
El tudom képzelni, hogy mit érezhetsz most. Van háziállatom, kettő is. Szőrgombóc koruktól nevelgetem őket, családtagok.
Tudom milyen az, amikor beteg és nem tudja elmondani mi a baj, csak néz rád tágra nyílt szemekkel és nem úgy viselkedik, ahogyan szokott.
Tudod, hogy baj van, de csak sejted, hogy mi lehet a baj. Az állatorvosnak is csak a sejtéseidet tudod elmondani.Tudom milyen érzés, amikor elveszti az ember egy "családtagját", átérzem a fájdalmadat. Eszemben sem volt megsérteni...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- SSD kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gumi és felni topik
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest