Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Ez beszarás: [link]
Aki nem szeret olvasni, annak leírom röviden. Van egy 12 gyerekes pécsi faszi, aki annak idején önkényesen lakást foglalt, aztán az önkormányzattól kapott egy másik lakást. Csak alkalmi munkákat tud vállalni, a felesége meg gyesen van. Kevés a családi pótlék, nem tudnak lakást venni, úgyhogy most egyik gyerekével elgyalogol Pestre, a szociális minisztériumba, hogy reklamáljon. Bár felajánlottak neki három nagyobb kérót is, egyik se felelt meg, mert egy belvárosi családi házra volna igényük.
Véleményem: a büdös kurva anyját az ilyennek. Ha látja valaki, üsse el, vagy legalább köpje le. -
lesaux
veterán
Hol lehetne Darth Vader-maszkot venni? Olyat, ami hörög meg átalakítja a hangom. 16 ezerért már láttam valami e-jatekboltban, de annyiért inkább hörgök én.
Aktív témák
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Egyedi ékszerdobozka
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest