Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
Valami azért csak van

(#4747) ngabor2 - Köszi! Egyébként most hogy mondod, lehet, hogy valami jégmagról volt szó
De nekem ez annyira új volt, hogy nem nagyon tudtam, hogy most mit is írjak.
Akkor ez a jégmag-képző azért kell, hogy ha látják, hogy jégeső jön, akkor fellövik, és ezek által nem ''várja'' meg a vihar, hogy szép nagy jégdarabok keletkezzenek, és csak aztán essenek le, hanem így is - úgy is jégesőt produkál, csak így sokkal kisebb jégdarabokkal? -
szatocs
őstag
Most volt a híradóban a jégesővel kapcsolatban, hogy nagyobb jégdarabokat lőnek fel a jégeső előtt, és így kisebb lesz a hulló jég. Tudja valaki, hogy miért van ez? Nagyon érdekelne, hogy ez hogyan működik.
-
szatocs
őstag
Most csak úgy az eszembe jutott: Tudja valaki, hogy hogyan lehet megnézni, hogy mi volt a PH! - n a legeslegelső hozzászólásom? Lehet ilyet egyáltalán?
-
szatocs
őstag
Na, mostmá' megy
Köszi mindkettőtöknek
-
szatocs
őstag
válasz
DragonR+
üzenetére
Ez amúgy mit csinál? Nekem semmit
c - nél csináltam, és mind a kettőt belinkeltem, c - kre javítva. A lista.txt - t létre hozta, de benne nincs semmilyen lista, még akkor sem, ha a második sort is linkelem.
(#2079) bobsys - most működjünk inkább tc - ben, de köszi azért!
Most egyébként amit akarok csinálni, az az, hogy van egy dvd - m, azt benyomom ugye, van a ''g'' meghajtó, és abból akarom, hogy az összes fájlt kiadja, ne csak a mappákat, hanem mindent, ami benne van. -
szatocs
őstag
Tudja valaki, hogy total commanderben hogyan lehet azt megcsinálni, hogy egy fájl - ba, txt v. doc - ba, hogyan lehet kiíratni a fájlokat, amik a gépen vannak, esetleg azoknak csak egy részét, pl x meghajtó.
Aktív témák
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi a linket, és az okítást
!