Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
csapos2
üzenetére
Akkor lett volna ez a beköszönőm igazán frappáns, ha hangot is tudtam volna kölcsönözni eme remek zeneműnek, no akkor biztos megszakadt volna jópár internettkapcsolat, de az is lehet hogy a PH szerver is összeomlott volna

szarvas, nótázzunk?Húúú, ha lejutok Kecskemétre gyerekek olyat éneklek nektek, hogy biztos nem hívtok többet
De jó kedvem van ma reggel, ne is próbálja meg senki se elrontani, mert jajj lesz neki 
Te nyúl, te mér nem vagy az iwiwen?mér csak 236 ismerőse van a PH-nak mikor több mint 100000 regisztrált felhasználója van a ph-nak???Ez szégyen gyalázat

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
én úúúgy szeretném, ha jánoska kezdene nekem hiányozni... mert az azt jelentené, hogy nics itt.
tegnap már nem tudtam beírni, hogy legutóbb hallott nyúl tompa puffanást és halk reccsenés hangot adott ki, aztán megpucoltuk és megfőztük. ilyenek ezek az öngyilkos hajlamú nyulak...
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De jó kedvem van ma reggel, ne is próbálja meg senki se elrontani, mert jajj lesz neki