Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
NNNA. A meló miatt én ma délután voltam bent Erstében. Anno az első kártyám szépen lejárt, egy hónappal előtte írták, hogy le fog, majd menjek be a fiókba rendezni. Megtörtént, kiküldték az újat lakásra. Aztán használtam egy ideig, majd jó régóta nem. Most néztem, 2005-ben lejárt, de nem jött se értesítő, se új kártya. Bementem mi van, aszondta a csaj, hogy van egy kártya azon a számon, ami nálam van de lejárt, és augusztusig érvényes. Lehet hogy nem küldték ki, vagy elkallódott. Ugyanis az újat is aktiválni kell, tehát kell csinálni egy tranzakciót(egyenleglekérdezés) és az első pin-megadásnál aktiválódik. Ilyen nem volt nekem. De! És a lényeg:
Megszüntetni nem tudja, ha meg megrenedeli az újat, akkor a két kártyára vonnak díjat. Megoldás: Telebankon a fiók előterében tiltsam le. Megtettem, a telebankos üfsz-os csaj kérdezi miért akarom letiltani, mondom hogy mi újság, mondta, hogy látja hogy van a számlán egy elindított kártya, de nincs kiküldve. Bekérte a kártyaszámot, lakcím, anyja neve, ok, letiltva. Visszaléptem az ügyintézőcsajhoz, regisztrálta a tiltást, majd megírta az új kártya kérelmet, beírtam az új pin kódot, kiadta az elismervényt vagymit, és két héten belül kiküldik postán az új kártyát. Ennyi.
mod:
Jóhogy nem is ezt kérdezted

[Szerkesztve]
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Jövedelem
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jóhogy nem is ezt kérdezted