Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
pH tekintetében olyan. Igaz nem annyira agresszív, én nem marja azonnal szét az embert, de eléggé meg tudja terhelni az ember gyomorrendszeét, amire semlegesíti azt a sok savas pH-jú dolgot, amit megiszunk.
Ami a gyümölcsleveket illeti: minap mértem meg a multivitaminos cappy pH-ját. Nem sokkal volt 3 felett...
Szánsavas ásványvíz: 2,5-3,2 között, szénsavtartalomtól függően...
Tudtátok, hogy a vér természetes pH-ja menniy?
7,365
Ahoz, hogy ezt tartani tudja minden, a testbe került savat (gyümölcssav, ecetsav) semlegesíteine kell. Ezt nagyrészt a gyomor teszi. Amit a gyomor nem tud megtenni, azt a test köti meg a a különböző szövetekben, zsírokban.
Azt az elméletet nem oylan régen egy amerikai sejtbiológus állította fel, 16 évi kutatás után... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én most a cappucinós kólát próbáltam ki.
le vagy maradva
a malomvölgyben valamelyik lájtos értelmi képességű kolléga (talán lajos?) víz híján kólával csinálta a cappuccinot. érdekes volt.
Balázs: láttál már te 150kg-s tehenet? az borjúnak se nagy...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a malomvölgyben valamelyik lájtos értelmi képességű kolléga (talán lajos?) víz híján kólával csinálta a cappuccinot. érdekes volt.