Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
annyi pozitív van azért benne, már ha te képes vagy így hozzá állni, hogy megtanulsz logikusan és önállóan gondolkodni, ha nem tudsz valamit, tudni fogod melyik könyvet vedd le a polcról..
-
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Elárulom neked, hogy ez nálunk sem volt másképp. Volt 1-2 tanár, a többit meg annak csúfolták. És? Ami érdekelt, annak utána olvastam. Ha tudtam, hogy bármit írok 2est kapok rá, akkor mit görcsöljek rajta. Ezt nem fogod fel, hogy olyan véresen komolyan veszi mindenki, mintha nem is tudom mi lenne. Ilyen kis menedzserpalánták járnak az iskolába, tele tetoválva, hogy én, én, én. Nem voltam tesiből 5-ös és hova sz*rjak? Kaptam egy egyest? Megéltem, megkaptam a jussom tanultam belőle vagy nem. De nem szedtem nyugtatót, meg ittam kávét. Egyszerűen nevetséges. Kicsit eltolódott a világ és nem érzem, hogy a jó irányba.
40 évvel ezelött 14 évesen már javában kint dolgoztál volna a földeken, nem a jajj milyen lesz a dolim kérdés járt volna a fejedben. Mégsem stresszeltél volna ennyit. Nem azt mondták volna, hogy ejnye-bejnye, vagy elvették volna a mobilod, hanem olyan hurkásra verik a segged, hogy 2 napig nem tudsz leülni és mégsem volt senkinek lelkitörése. Fura, nem?
Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Béta iOS-t használók topikja
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest