Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
::volkovy:.
üzenetére
Nem tudom megállni, hogyne szóljak néhány szót, és nem is akarom máshová tenni, maradjon itt az OT-ban.
Nekem soha semmi bajom nem volt Veled, sőt bizonyos szempontból szimpatizáltam is Veled és ezt az, aki veszi a fáradságot és megkeresi, el is olvashatja. Elég sokat ökörködtünk annak idején itt az OFF-ban. Sőt most is, amikor az első (szándékosan meghagyott) nickeddel visszajöttél, örültem neki, mert gondoltam, legalább egy kicsit feldobod a topicot, jókat hülyéskedhetünk megint. Ezt is el lehet olvasni.
Amikor elkezdted megtalálni az ''ősellenséget'', figyelmeztettelek, hogy ezt ne tedd. Semmi értelme a felesleges flame keltésnek, úgy gondoltam, azért Te nem csak erre vagy képes. Sajnos tévedtem.
Nem tudom, mégis mi vezérel, de már nem is nagyon érdekel. Azt látom, hogy az itteni közösséget leszarod, különben nem piszkítanál az asztalára, ahonnan egyébként, és ez külön megér egy misét, Te is eszel, hiszen ugye mégiscsak ide jöttél üzletelni.
Ha tegnap fent vagyok, akkor ez a nicked sem élt volna többet néhány percnél. Mivel azonban meghagyták, most már én sem bántom, amíg nem lesz rá okom.
És nem azért mert haragszom Rád, vagy valami ilyesmi, mert nincsenek Veled kapcsolatban érzelmeim, hanem azért mert nem látom be, hogy ilyen viselkedés után miért kellene, hogy azonnal visszaengedjelek csak azért, hogy folytasd azt, amiért menned kellett, a rombolást.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest