Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Nem azt mondom, h mindenkinek nagyon sügérnek kell lenni mindenből a szakmáját kivéve. De a mostani oktatási rendszer az érettségi előtt soha nem követel meg átfogó tudást semmiből, csak az éppen feladott anyag megtanulásából. Én pl képtelen vagyok szavakat tanulni. Nem tud mindenki magolni. Angolból mindig 4es voltam, elsőre lett nyelvvizsgám, nem is gagyi. De nem 2 ember bukott meg simán, és szinte csak 5öse volt. Matematika oktatás arról szól, h az adott anyagot mennyire tudod... ez is minden, csak nem használható tudás. Ha elmegyek versenyre, akkor mit képzelek, h nem vagyok ott órán. (mondjuk azért elmegyek.) Eredmény: ami az egyetemről frissen szabadult diplomások 1 részénél is megfigyelhető, képeztünk egy adag embert, akinek van (általában) nagy mennyiségü lexikális tudás a fejében, és kurvára nem tudja használni semmire. Ez biztos, hogy a helyes út?

Aktív témák
- Dell Precision 7560 AI -ra és Gamer/Munkára LAPTOP I7-11850H/ 32GB RAM / 1TB SSD / NVIDIA RTX A3000
- Dell Latitude 7420 Prémium laptop 14" FHD IPS kijelző / 16GB memória / Intel Core I5-1145G7 / gar.
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest