Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Nem azt mondom, h mindenkinek nagyon sügérnek kell lenni mindenből a szakmáját kivéve. De a mostani oktatási rendszer az érettségi előtt soha nem követel meg átfogó tudást semmiből, csak az éppen feladott anyag megtanulásából. Én pl képtelen vagyok szavakat tanulni. Nem tud mindenki magolni. Angolból mindig 4es voltam, elsőre lett nyelvvizsgám, nem is gagyi. De nem 2 ember bukott meg simán, és szinte csak 5öse volt. Matematika oktatás arról szól, h az adott anyagot mennyire tudod... ez is minden, csak nem használható tudás. Ha elmegyek versenyre, akkor mit képzelek, h nem vagyok ott órán. (mondjuk azért elmegyek.) Eredmény: ami az egyetemről frissen szabadult diplomások 1 részénél is megfigyelhető, képeztünk egy adag embert, akinek van (általában) nagy mennyiségü lexikális tudás a fejében, és kurvára nem tudja használni semmire. Ez biztos, hogy a helyes út?

Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- Kés topik
- Nintendo Switch
- Milyen notebookot vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest