Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Nem azt mondom, h mindenkinek nagyon sügérnek kell lenni mindenből a szakmáját kivéve. De a mostani oktatási rendszer az érettségi előtt soha nem követel meg átfogó tudást semmiből, csak az éppen feladott anyag megtanulásából. Én pl képtelen vagyok szavakat tanulni. Nem tud mindenki magolni. Angolból mindig 4es voltam, elsőre lett nyelvvizsgám, nem is gagyi. De nem 2 ember bukott meg simán, és szinte csak 5öse volt. Matematika oktatás arról szól, h az adott anyagot mennyire tudod... ez is minden, csak nem használható tudás. Ha elmegyek versenyre, akkor mit képzelek, h nem vagyok ott órán. (mondjuk azért elmegyek.) Eredmény: ami az egyetemről frissen szabadult diplomások 1 részénél is megfigyelhető, képeztünk egy adag embert, akinek van (általában) nagy mennyiségü lexikális tudás a fejében, és kurvára nem tudja használni semmire. Ez biztos, hogy a helyes út?

Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Indul a ChatGPT Health
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest