Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Daffy
őstag
A moderátorok minden fórumban jótékony hatással vannak ha tetszik ha nem.Egységes logóval,névvel,akármivel kellene moderálgatni egy központi mail címmel és akkor elkerülhető lenne a személyeskedés,anyázás,stb.Így a moderátorok nem lennének kitéve a személyes sértegetésnek,a fórumozók pedig nem tudnák kiélni a személyes támadás sikerét.Többségében amit láttam eddig moderálást az jogos volt.Volt olyan is ami nem tetszett de ez van.Hál istennek ez a kevesebb.Ami Nekem mondjuk nagyon furcsa az az hogy vannak olyan emberek akik mindenféle szankció nélkül sértegethetnek embereket.Rengeteg fórumtémát átolvastam és nem egyben láttam ezt.És erre nem mentség az ''ő ilyen,meg kell szokni'' duma...Nem írtam fel hol mikor kivel, mert ennyire nem érdekel.Csupán Nekem ez volt furcsa és ez a személyes véleményem.
Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest