- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
Crion
aktív tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Jó dolog az emberek háta mögött beszélni, csak az a gond, hogy ők is tudnak róla mit művelsz... Mellesleg ha havonta egyszer feljársz akkor tudhatnád, hogy már régóta nem járok, de mind1, ha lenne memóriád, akkor arra is emlékeznél, hogy soha nem szóltam be neked. A korod, meg ugy kapcsolódik ide, hogy ha kimented az irásaid, és 10 év mulva elő veszed, akkor rájössz, hogy még fiatal kis legényke voltál amikor ezeket irtad. Én, és még páran akik ismerünk jól elszorakozunk az irományaidon, de mint azt már irtam, nem tudhatod, hogy kinek szólsz be, persze nekem is lehet csak azért mertél mert ismersz, de ha sikerül másnak is akkor könnyen más lenne a helyzet...
Az meg, hogy milyen procit használok az lehet, hogy amiatt, van mert nekem az első gépem XT volt és nem most kezdtem a ''szakmát''. Mindenkinek szive joga, hogy milyen gépet vesz, de erről sokat lehetne vitatkozni, és igazából nincs értelme. Mindig a gyengébbnek kell drukkolni, tehát Cyrix P0w4 ;)
UI: Tanácsos amugy megválogatni a szavaid, ha komolyan gondolod a forumozást.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OpenMediaVault
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Audeze Maxwell Xbox + ajándék extra kiegészítők
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest