Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
-Jackson-
őstag
egy olyan hőmérőt énis betesztelnék.
terhelve még nemnéztem meg, mióta fentvan a legfrissebb bios, előtte gyári biossal 42/56 fok volt, igaz akkor bennevolt egy zm80d is fűtésnek. szóval marhára nemértem már ezeket az alulmér-felülmér dolgokat. mintha halottam volna, hogy itt kecskeméten az egyik üzletben van ilyen kütyü, utánajárok és leméretem. mondjuk nemtom hogy ott mennyire más a klíma, mint otthon a szobában...
és a 7700-es elvileg csakjobban hűt, mint a 7000-es. zalman oldalán prescottnál is all speed-re jónak írják alap fordulaton, míg a 7000-es szériánál prescottra már magasabb fordulatot preferálnak.
mind1, majd egyszer megkocsikáztatom a gépet, és kiderül
-
-Jackson-
őstag
lol

jég ellen szögesgumi+awd, hidegben ( 0 közelében/alatta ) téligumi! miértis?
magasabb nyerskaucsuk tartalom->puhább gumi->ez később keményedik meg->jobb a tapadás! ( nyárigumi megkeményedik fagypont közelében, műanyagkerekes/gumikerekes görkori pl, gondolkozz! )
hó ellen téligumi, mert puhább->a hó is könnyebben kinyomódik a barázdákból ahogy gördül a verda
hatalmas hó->csak hólánccal, téligumi+awd is határeset
mellesleg ha a téli/nyárigumi csak kamu meg parasztvakítás, akkor száguldozzmár pl télivel nyáron 30 fokban, 50 fokos aszfalton.....
mielőtt meg belekötnél esetlegesen egy versenypálya/versenygumi kombóval, ott nincsen (annyi) por és kosz az aszfalton, ellenben finom gumiborítás az igen, szal ammeg azétapad puhagumival
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(nálam 2.8-as idle 34 fok 7000B alcu-val)