Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz fokukac #3510 üzenetére

nekem pl egesz nap fajt a fejem (neha van ilyen, ha szarul alszom), ezert ejfel korul ledoltem kicsit (ez nalam ujdonsag, mert altalaban del korul kelek es akkor fekszem, mikor mas kel), mondvan pihentetem a szemem - ketto korul felebredtem es most nem igazan tudok aludni --- es te?

I_Am: jobbulast :) (azert a cikkben eleg durva a zalman huto jellemzese is)

• Cathfaern

nagyúr

válasz fokukac #3510 üzenetére

Jaja. Egyetlen személyes adatom meg ami sérült egy féligse kész ultra-gagyi C program próbálkozás lefordított .exe-je volt...valahogy nem sajnálom :D

Btw. én azért vagyok ébren, mert ha egyszer ma már nem tudtam L2-zni, akkor holnap tudjak...szóval mindent fel akarok rakni, ami ahhoz szükséges, hogy holnap már ne kelljen ezekkel szórakoznom.

Ami a legszörnyűbb az egész vírusosdiban, hogy már múlt héten is éreztem, hogy valami nem oké ezzel a géppel (ugyebár ezzel csak hétvégenként kerülök kapcsolatba). De meg se fordult a fejembe hogy vírus lenne...persze másnak ha valami baja van, akkor mindig az első kérdés: nem lehet hogy vírus? Ez a vírusosdi olyan modernkori ''Ez velem biztos nem történhet meg'' szindróma (lásd még: HDD tönkremenés, boltban újonnan vett gépalkatrész alapból garanciális levés, stb.) :DDD

Aktív témák