Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Rosszkedvem van :((( :(
-
GeorgeTerror
senior tag

Most szúrok be először képet. Remélem sikerül -
GeorgeTerror
senior tag
Mondjuk arra kíváncsi leszek Kedvesem mit szól az eddig írtakhoz. Na majd jövőre...
-
GeorgeTerror
senior tag
válasz
guess.who
üzenetére
''sokkal jobb dolog kibékülni''
Erről egy film jut eszembe: Amerikai história X. A kőszereplő (akkor még skinhead), meg egy néger faszi tiszta cuccot pakolnak a börtönben. Aztán a néger basztattya a szkinhedet. Na idézek inkább.
''Összeveszni jó! Jó mert utána kibékülhettek, és ennek örömére dughattok.'' guess.who erre gondoltál?
Remélem jól idéztem.
Persze én sosem fejezném, ki így magam (''dughattok''), ha rólunk van szó. -
GeorgeTerror
senior tag
Köszönöm a biztató szavakat. Nem bántottam meg csak szokás szerint kicsit túlreagáltam. De utána viszont 1 másodperc alat sikítozósra idegesített. Leírom:
Angolórán volt, de mondta nyugodtan hívjam ha van valami. Én mondtam, ha el tudok szabadulni felhívom. Felhívtam, mert el tudtam szabadulni, meg mert át kellett volna beszélnünk hogyan találkozunk, meg ijenek. Ráadásul a néni fojton beszél a fülembe (Vodanéni: egyenlege 50 forint alatt van), és a vodafone félperc alapon számol (ami 27 HUF), tehát egy perc nem jön ki vagy két félperces hívás. Felveszi: ''Majd megyek!Cső!'' és leteszi.Én még beszélnék, de méla kuss a telcsiből. Ja letette. Tehát nem tudtam megbeszélni mikor hol és újra hívni sem.
De később találkoztunk ''bocsi''-val kezdte és mondta, hogy ép ojat kérdezett a tanár amit nem vágott. Szal zavarában tette le. De jól kezdte minden rendben lenne, holnap találkoznánk, de jön be vele a városba Anyuka. Hál istennek... :O -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Amint vártam megint jött. Nembaj (dehogynem) márcsak ezen kívül két nap. Most sikerült egy félreértésből adódó hüjeséggel sikerükt megbántom Életem Értelmét. Megáll az a semmi eszem is.
:( :( :( :( :( :( :( :( -
GeorgeTerror
senior tag
Schenker ide offolj, azért nyílt ez a topik.
Másba ne offolj bele fölösleges megállapításokkal, hogy hova tűnt (démonhill) khalox vagy akárki
Köszönjük Den nagy ötlet volt -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Mág mindig nincs vége a hétnek, mert ma kivételesen kicsit késve indultam buszhoz. Az persze hamarabb ment. Elvégre a szabadidőmet akartam kedvesemmel tölteni. És még csak csütörtök van mi jöhet még holnap?
-
GeorgeTerror
senior tag
Fojtatódik a heti vesszőfutásom. Most szólt egy tag, hogy tud nagykerből vásárolni. Mi jöhet még?
:( :( :( :( :( -
GeorgeTerror
senior tag
Nem mehet nagyon rosszul nektek Emvy, ha csak úgy nem nagyon izgat.
Gondolom az elégedett vagy az élteddel topik tőled lesz tele nyugodt, kiegyensúlyozott, elégedett hozzászólásokkal.
Mert ha nem akkor nem értelek. Engem emiatt a 15k miatt is szét.... az ideg.
De most fojtatódik. Szerintem péntekre leég a kolesz, mert ha ijen ütemben dőlnek a sz.rabbnál sz.rabb dolgok már csak ez marad. Van mégegy rosszabb ötletem, de azt már nem írom le
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O -
GeorgeTerror
senior tag
Azt a d3szk@nb@szott f@ssz0p0 q... @nnyát...
3-asunk lett volna lottón, de egy héttel ezelőtt járt le a szelvény. Nem vagyok ideges :(( :(( :((
Ne válaszoljatok és bocs a káromkodásért, de ezt nem lehetett máshogy kezdeni -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Mármint miért?
-
GeorgeTerror
senior tag
Láttam eladó cuccokat és még Launcser nem szólt hozzá :D :D :D :D
-
GeorgeTerror
senior tag
Dunaújvárosban esik a hó
-
GeorgeTerror
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Ja igen ahol a vastagbetű van Emvy állította elő hajnalban. Tényleg! Mijen volt? Esetleg leírhatnád a kérdéseket :D
-
GeorgeTerror
senior tag
OFF
Parci emil ment majd megtudod miért
ON
Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest