Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Nem ezt mondtam, hanem hogy ez elmehet egy kemény istenkáromlásos vonalba is, ami nagyon nem vetne jó fényt a sorozatra. Nem mondom, van benne fantázia és lehet belőle jós kis évadot keríteni, én csak annyit mondtam remélem, hogy megmaradnak a keretek között. Ennyi lett volna.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
hoffman_
nagyúr
Hát, én nem estem hasra, kicsit meglepett ez az utolsó rész. Mondjuk fantázia volt benne, az tény Viszont mikor legutóbb erre jártam, arról volt szó, hogy nem lesz 7-ik évad. Ezek után viszont egyértelmű/kötelező. Erről van valami infótok? Lehet nem kerestem elég behatóan, de én biza nem találtam semmit.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
rt06
veterán
arra probaltam kilyukadni, hogy mivel nagyobb istenkaromlas ez,mint mikor ams, nem kereszteny istent oltek meg? miert pont egy kereszteny isten megolese vetne rossz fenyt a sorozatra, mikor mar sok mas istent (valost es kitalaltat is) megoltek
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
hoffman_
nagyúr
Szuper!
rt06:
Osztom a véleményed, szerintem is egyenrangú a kérdés. Elvben mindenképp. Gyakorlatban kevésbé. Aki ennek a sorozatnak a közelébe kerül, az szerintem döntő többségében keresztény(illetve nem hívő). Bár ebből is csak bolha-elefánt effektus lehet. A barátnőm is meg van keresztelve, templomba is jár a család néha, és mondhatom, hogy hisznek Istenben, ha nem is elvakult, tévés módon. Mégse volt egy szava sem. Illetve fennakadt a kérdésen, de nem istenkáromlás miatt, hanem logikus módon, ésszerűen belegondolva a kérdésbe. Ami teljesen helyénvaló, gyakorlatilag a sorozat(epizód/rész) célja. Tehát ehhez kell az egyház (megszokott) támadása is szerintem. Ami mondjuk nem kizárt.
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz hoffman_ #306 üzenetére
a sorozatnak semmi köze sincs magához a vallásokhoz, tehát nem hinném, hogy ezért bármilyen komolyabb támadás érné
egy ilyen isten figura behozása a történetbe azért lehet veszélyes, mert, mint Isten elméletileg azt csinál amit akar, hisz ezért isten az Isten, de nem tartok attól, hogy elszúrnák a sztorit
tehát már csak várni kell, elég sokat, de mivel nyár lesz, az meg mindig olyan gyorsan eltelik, így nem is tudom örüljek e vagy neOne Ring to rule them all
-
xnace
őstag
Sziasztok!
Most nézem a második évadot, és az lenne a kérdésem, hogy az évadok között van valami fő történeti szál?? Szvsz a katonás első évad sokkal jobb volt, mint ez a démonos izé...
Köszi...
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
LOTR
addikt
még alig 3 hét, addig is egy kép: [link]
One Ring to rule them all
-
hoffman_
nagyúr
Season 7, Episode 1 kint van, felirat hosszupuskasub-on!
-
LOTR
addikt
válasz hoffman_ #318 üzenetére
ezt az évadot már a 720p-s változatban nézem végig, úgy döntöttem
nekem továbbra is az s04e01 a favorit rész, de azért most is beletettek egy adaggal ahogy kell, minden esetre úgy néz ki, hogy jól megcsavarták a sztorit
és egy supernaturalos smiley
-
bandus
veterán
válasz hoffman_ #318 üzenetére
nézem is
kár, hogy így elcseszerintették, nekem Castiel volt a kedvenc szereplőm, remélem visszatér a rendes útra
amúgy meg imádok minden olyan sorozatot, filmet, ami a keresztény vallásból merít, lternatív módon, olyan frankón misztikusak ezért imádtam annó a Konstantint is
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
doc
nagyúr
ugy ket-harom evvel ezelott mondtam, hogy minden evad egyre durvabb es durvabb, es ezt mar nem lehet tovabb fokozni. az elso reszben igazam volt, a masodikban mar nem, sikerult meg egy lapattal ratenniuk most is
mondjuk ettol fuggetlenul nekem jobban bejottek az elso evadok emberi lepteku sztorijai, de azert ez is jo -
hoffman_
nagyúr
Hm, kicsi bugzott a rios, nem jelezte, hogy közben szólogattok hozzá. Csapódnék én is, ez a rész nem volt gyenge Castielt én is csíptem, már nem tudom melyik évadban lépett be, abban csíptem talán legjobban. Meg amikor szétcsapta magát, hát az kész volt
Ez a rész meg epic, barátnőmmel nézzük a szériát, hát majd kiugrott a bőréből, öröm volt nézni, hogy élvezi
-
hoffman_
nagyúr
SE07EP2 + hunsub kinn!
-
keIdor
titán
Hú, de istenkirály évadnak nézünk elébe, az első két részt most néztem meg. Állat nagyon! Bojler: Szegény Sam, Lucifer nem fog leszállni róla. Érdekesek ezek az új lények, kíváncsi leszek hogyan fogják ezeket legyőzni, na meg ki lesz a főnökük? R.I.P. Cas
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz David93Pecs #330 üzenetére
Nekem a 3-4-5. évad a kedvenc, úgy az egész. De ez a 7. is nagyon jónak ígérkezik eddig.
Igen a 6. gyenge volt.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
hoffman_
nagyúr
spoileron Nem hinném, hogy Cas csak így kiszáll, nyakamat rá, hogy még viszont látjuk. Mondjuk érdemes lenne megnézni a színészgárdát imdb-n spoileroff
Észrevételek:
- elég pörgősen indul, belecsaptak a lecsóba, tényleg kemény évadnak ígérkezik
- most jöttem csak rá, pont az előbbi ok révén gondoltam bele, miszerint is rengeteget változott a sorozat, közel sem olyan félelmetes, mint az elején. teljesen más szisztéma szerint működik már, és szó se róla, tetszik nagyon, de én a régibe szerettem bele annó[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz hoffman_ #332 üzenetére
Spojlert tartalmaz: Igen régen szellemek, vérfarkasok, vámpírok voltak, kutattak az apjuk meg Azazel után, most már kicsit "magasabb", felsőbb rendű lények vannak, illetve angyalok, bukott angyalok (Lucifer), erősebb démonok (Crowley), ott van a Halál is, meg persze aki épp istent játszik.
Ezek az új Leviathlan-ok se lesznek kispályások.Úgy igazán a 3. évadtól változott meg ennyire, nem véletlen, hogy azok a kedvenceim, eddig 3-4-5-7.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
LOTR
addikt
érdekes, hogy a leviathanok itt gonoszak, a farscapeben meg éppen hogy a jó oldalon álltak - már ha arra azt lehet mondani
különben érdekes lett volna ha azt a fajta misztikumot ami az elején volt tudják tartani 7 évadon át, úgy néz ki a nézőknek vér kell, az meg mostanra már folyik rendesen
-
keIdor
titán
Ehh, most látom csak, ez az évad csak 13 részes lesz. Akkor még hátravan 9 rész.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Hatchet
csendes tag
7. évad 8.:
[link]You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig
-
Hatchet
csendes tag
Igen, köszi - most töltöm be éppen
De bírom azokat a részeket, amilyen ez a 8-as is volt: ami kitér a főcselekménytől és a szokásosnál is jobban poénosra veszik az egész részt.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig
-
Hatchet
csendes tag
ja hát ez a jelenet hatalmas - [lady in red]
A Trükkös/Gábriel részekből nekem a TV-s tetszett a legjobban (herpesz reklám, nut cracker, CSI paródia, Night Rider).
Az állandóan twitterező "Castiel" is kemény volt.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig
-
keIdor
titán
-
m1sk4r
aktív tag
Most jutottam el odáig, hogy megnézzem a félévadzárót. Vélemény? Vajon Bobbyt kiírták a sorozatból? Van egy olyan érzésem, hogy találkozunk még vele, vagy így, vagy úgy.
Aurea mediocritas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest