Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy ef 50 1.8 objektívet az 550d vázhoz. Olvastam egy bloggot itt és én is ezt tapasztalom,hogy 1.8-on a fókuszt tévesen elé állítja. Nem szivesen szedem szét az obit de kezdek megbarátkozni a gondolattal és gyűjtöm a bátorságot,hogy megcsinálom a leírás alapján. Sajnos nem tiszta,hogy a 4 forrasztás közül melyik kettőt kell összekötni.
Csinált már közületek valaki ilyen javítást? Esetleg meg tudja valaki csinálni nekem némi jutalom ellenében?Tudom,hogy 4-re reteszelve szép éles képet kapok,de az ember nem azért vesz nagy fényerejű obit,hogy 4-től használja,szeretném kihasználni 1.8-tól ha lehet.
Köszi a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest