Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peetry

senior tag

válasz rumos14 #8252 üzenetére

nincs semmi obim, nem vettem még meg a gépet sem, de a váz el van döntve. Mivel a lehető legolcsóbból szeretném kihozni ezért canon 1000d lesz. Nikonból a legolcsóbb váz a d3000 (drágább), amiben nincs élőkép, és ez egy kicsit fájó pont. Családi eseményeken (esküvő, ballagás, diplomaosztó) elég sűrűn előfordul hogy fej fölül kell fotózni, ezért szeretnék élőképet. Meg makrózáshoz is jól jöhet. E kettőn kívül mást meg azért nem akarok, mert ha asztrofotókra adom a fejem, akkor ha jól sejtem jobb az obiba épített képstab. Meg úgy néztem a canon használpiac pörög legjobban. A vázat megnéztem élőben, együtt tudok élni kicsit silány fogással.
    Videó nem kell, nincs is benne. Arra szerintem videókamera való, az meg van.

Meg úgy összességében vhogy a canonnal szimpatizálok. Biztos, hogy jobb érzéssel fogom a kezembe, mint bármilyen más márkájút, az meg fontos hogy szeressük a gépünket.

Akkor marad a sigma 17-70 és remélem nem bánom meg hogy nem stabisat veszek. Azért még vmi tesztképet keresek erről a 2 sigmáról, bár gyanítom hogy én amatőr nem fog észrevenni semmi különbséget.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés