- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
rumos14 #6719 üzenetére
Igen az tényleg elgondolkodtató ár, de nekem nem annyira jön be a 18-50, mert a tesztek alapján olyan brutál CA-val rendelkezik, hogy az már fáj. És az megint más, hogy Nikon/Canonra nem találni jóféle Tamront mert ugye a Tamronok motorjával van a baj, viszont Sonyn meg Pentaxon a váz hajtaná ami kicsit megbízhatóbb. A Tamron 28-75 helyett meg inkább a Sigma 24-70 kicsit jobb kezdő gyújtótávolság és talán minőségben is jobb (bár a Photozone-es tesztbe nagyon durva élességet produkált a Tamron 28-75 ilyen 3k körüli MTF diagramot
.) Ezért vacillálok most a Sigma 24-70 és a Tamron 17-50 között. A baj az, hogy a Tamront eléggé le kéne tesztelni ami azt jelenti, hogy legalább 5000 HUF az oda vissza utazásom 2x mert nincs Laptopom és csak itthon tudom leellenőrizni a képeke meg amúgy is laptop+fényképező felmálházva, ennyi cuccal nem szívesen mászkálok Pesten (meg mire eljutok a Medikerbe az is pénz. jobb lett volna ezt akkor megejteni mikor Pesten laktam de akkor még nem volt meg a pénz) ami így igen költséges és máris nem 110k hanem 115-120k az obi. Viszont a Sigmát ki tudom próbálni a Westend-be a 220V-ba. Ott ugye nem kerül ennyibe az utazás. De mondjuk ha a Tamront választom valahogy majd megoldom. Ez nem játszik igazából szerepet a választásomba, csak nem olyan könnyű nekem letesztelgetni az obikat, mert az is pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest